Η επίσκεψη του πρωθυπουργού μέσα από εικόνες και βίντεο που δεν τα είδατε

Πρωτοφανής λογοκρισία. Δεν έδειξαν ούτε την παραβίαση των απαγορευτικών μέτρων κατά του κορωνοϊού από τον πρωθυπουργό ούτε τις διαμαρτυρίες των κατοίκων.Σχόλια που κάναμε στο facebook σχετικά με το θέμα σβήστηκαν από τους ίδιους. Παρόλα αυτά τα σχόλια συνεχίζονται τόσο από εδώ όσο και από το facebook όσες φορές και να τα σβήσουν.

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού μέσα από εικόνες και βίντεο που δεν τα είδατε

Σκηνές εικονικής πραγματικότητας από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία μετέφερε σχεδόν το σύνολο των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών και η δημόσια τηλεόραση.

Οι διαμαρτυρίες των γιατρών του νοσοκομείου του Αγίου Κηρύκου καθώς και των κατοίκων στην πρωτεύουσα της Ικαρίας και στον Εύδηλο, λογοκρίθηκαν, με την ΕΡΤ και τους ιδιωτικούς σταθμούς να κάνουν επιλογή των πλάνων μεταφέροντας ψευδή εικόνα για το τι πραγματικά συνάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη μίνι περιοδεία του. Δείξαν ιδίως τις εικόνες από τους Φούρνους που φαίνεται πως δεν υπήρχαν διαμαρτυρίες. Ακολουθούν όμως αυτά που δεν είδατε και μπορείτε να τα βρείτε μόνο στο youtube και σε άλλες πλατφόρμες.

Φαγοπότι με σπάσιμο των απαγορευτικών μέτρων από τον Κ. Μητσοτάκη (News247)

Το ίδιο βίντεο και από το ΕΘΝΟΣ

Οι διαμαρτυρίες των κατοίκων στην πλατεία του Αγίου Κηρύκου

Η είσοδος από την πίσω πόρτα του νοσοκομείου

Αποδοκιμασίες έξω από το Κέντρο Υγείας στον Εύδηλο

Τα κανάλια έθαψαν την είδηση με το φαγοπότι Μητσοτάκη στην Ικαρία (Αυγή)

Τα σχόλια δικά σας

Loading

One thought on “Η επίσκεψη του πρωθυπουργού μέσα από εικόνες και βίντεο που δεν τα είδατε

Σχολιάστε Ελεύθερα