Η τραγικότητα του καθεστωτικού ρεπορτάζ και η διεθνής αντίδραση

Δημοσιογράφος του Alpha έκανε ρεπορτάζ στον Φλοίσβο, όταν μια πολίτισσα πετάχτηκε στην οθόνη και είπε να πάτε στην Ικαρία να κάνετε ρεπορτάζ, η απάντηση του ρεπόρτερ ψύχραιμη, έχουμε πάει κυρία και εκεί, όμως ο παρουσιαστής Μάνεσης ήταν προκλητικός.

Η τραγικότητα του καθεστωτικού ρεπορτάζ και η διεθνής αντίδραση

Ήταν προκλητικός αφού όπως θα δείτε και στο παραπάνω βίντεο, απάντησε με δόση ειρωνεία:«Κράτησε το τηλέφωνό της να την πάρουμε παραμονές των εκλογών να μας πει τι να ψηφίσουμε».

Με τα γεγονότα που έγιναν στο νησί μας ξεντροπιάστηκαν όσο ποτέ και θα συνεχίζουν να ξεντροπιάζονται. Η συμπολίτη μας είπε κάτι εύλογο, ότι δηλαδή εδώ τηρούμε τα μέτρα, δεν πας εκεί που δεν τηρούν τα μέτρα και προφανώς δεν μιλούσε για τους συμπατριώτες μας αλλά για τον πρωθυπουργό. Η επίσκεψη Μητσοτάκη πάντως έγινε διεθνές θέμα, αφού για παράδειγμα η Βρετανική Guardian κατέγραψε την οργή των Ελλήνων πολιτών, γράφοντας η ρεπόρτερ Helena Smith.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι αντιμέτωπος με αυξανόμενη οργή μετά τους ισχυρισμούς ότι παρευρέθηκε σε γεύμα που ξεπέρασε τα όρια των συγκεντρώσεων, την ίδια μέρα που οι περιορισμοί υγείας είχαν αυστηροποιηθεί για να αποτραπεί η μετάδοση του ιού

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στη γραμμή του πυρός καθώς βίντεο και φωτογραφίες τον έδειχναν να απολαμβάνει με τη συνοδεία του μεσημεριανό γεύμα στη βεράντα βουλευτή στην Ικαρία. Οι αναφορές των ΜΜΕ σημειώνουν ότι υπήρξε μεγάλη υπέρβαση του ορίου των 9 ατόμων 

Οι πολίτες νοιώθουν οργή λέει το ρεπορτάζ που βρίσκεται στην πρώτη σελίδα.

Το καθεστωτικό ρεπορτάζ όμως σφυρίζει αδιάφορα και για να γειωθούμε και λίγο στην πραγματικότητα, ενδιαφέρον έχει ο σχολιασμός Πολάκη, που αν θυμάστε είχε στοχοποιηθεί για γεύμα 7 ατόμων στην Κρήτη. Διαβάστε την καυστική ανάρτηση του Κρητικού πολιτικού:

Ααααα ρε ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!!!

Στην πρώτη φωτό ΣΗΜΕΡΑ στην παρέα του Μητσοτακη στην ΙΚΑΡΙΑ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ Ο ΙΟΣ !!!

Στη δεύτερη φωτό τη δικιά μου το Νοέμβρη σε σπίτι με τους συνεργατες μου,μετά από χειρουργειο, με αρνητικό τεστ, έγινε η ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ!!!

Τοτε δεν ειχε 6.000 νεκρούς, ούτε τον κόσμο να κλείνεται από τις έξι στο σπίτι!!

Ου να ΧΑΘΕΙΤΕ, γελοίοι!!!!

ΥΓ Περιμενω αντίδραση από τα ΜΜΕ και κάτι «υπερευαίσθητους» πασών των αποχρώσεων όπως το Νοέμβριο...

Πάντως για να ολοκληρώνουμε και λίγο τον κύκλο των ρεπορτάζ επί του θέματος, για άλλη μια φορά θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρωθυπουργό μας, η επίσκεψη του ήταν εποικοδομητική και όσο για το γλέντι, στην υγειά μας ρε παιδιά

Loading

2 thoughts on “Η τραγικότητα του καθεστωτικού ρεπορτάζ και η διεθνής αντίδραση

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO