ΜέΡΑ25: Σε οποιαδήποτε άλλη σοβαρή χώρα ο πρωθυπουργός θα είχε παραιτηθεί

Στενό μαρκάρισμα στην κυβέρνηση από τα κόμματα της αντιπολίτευσης μετά το γεύμα στην Ικαρία. Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης, υποστηρίζει ότι «σε οποιαδήποτε άλλη σοβαρή χώρα μετά από κάτι τέτοιο ο πρωθυπουργός θα είχε ήδη παραιτηθεί».

ΜέΡΑ25: Σε οποιαδήποτε άλλη σοβαρή χώρα ο πρωθυπουργός θα είχε παραιτηθεί

Για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο τονίζει ότι «προσπάθησε για άλλη μια φορά να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα όσον αφορά το κορώνο-γλέντι αυτή τη φορά του πρωθυπουργού στην Ικαρία, με τον γνωστό τους προσφιλή τρόπο, πετώντας δηλαδή την μπάλα στην εξέδρα και τις “αγαπημένες” τους πορείες». Προσθέτει ότι «μια συγγνώμη δεν βρήκε να πει ο κ. Ταραντίλης ή και ο ίδιος ο λαλίστατος κατά τα αλλά στα κοινωνικά δίκτυα κ.Μητσοτάκης γι’ αυτές τις εικόνες, τη στιγμή που διαρκώς κουνούν το δάχτυλο στους πολίτες». Σε οποιαδήποτε άλλη σοβαρή χώρα, αναφέρει ο κ. Κριθαρίδης, «μετά από κάτι τέτοιο ο πρωθυπουργός θα είχε ήδη παραιτηθεί, δεν θα προσπαθούσε να βγει κι από πάνω».

Τέλος, ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 αναφέρει ότι «αν είναι όντως ασφαλή τα “πρόχειρα υπαίθρια γεύματα με χρήση μάσκας”, όπως δήλωσε ο κ. Ταραντίλης, γιατί η κυβέρνηση δεν ανοίγει την εστίαση για τους εξωτερικούς μόνο χώρους με χρήση μάσκας και αντ’ αυτού κυνηγάει τα “πηγαδάκια” έξω από τα take away, όπως μαθαίνουμε από τα ΜΜΕ, τα οποία φυσικά δεν είδαν τα πρωθυπουργικά καμώματα στην Ικαρία;».

Εφημερίδα των Συντακτών

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading