Διαμαρτύρονται για την απαγόρευση της ερασιτεχνικής αλιείας στη Σάμο

Την έντονη δυσαρέσκεια τους στα μέτρα της κυβέρνησης εξέφρασαν οι ερασιτέχνες αλιείς του συλλόγου Αγ.Νικόλαος, με την συμμετοχή ερασιτεχνών αλιέων από το Πυθαγόρειο και το Καρλόβασι.

Διαμαρτύρονται για την απαγόρευση της ερασιτεχνικής αλιείας στη Σάμο

Οι ερασιτέχνες αλιείς διαμαρτυρήθηκαν για την απαγόρευση της ερασιτεχνικής αλιείας με βάρκα, με καλάμι αλλά και ψαροντούφεκο, λόγω των μέτρων προστασίας της πολιτείας για την μη διάδοση του κορονοϊού. Την χαρακτήρισαν άδικη, επικαλούμενοι πολλές αναφορές στα ΜΜΕ λοιμωξιολόγων και άλλων ειδικών, αφήνοντας αιχμές για μεθοδεύσεις περαιτέρω περιορισμού των αλιευτικών τους δραστηριοτήτων με την προετοιμασία κατάθεσης του νέου νομοσχεδίου για την ερασιτεχνική αλιεία της υφυπουργού αλιείας.

Μετά την συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στο αλιευτικό καταφύγιο, έκαναν πορεία διαμαρτυρίας κατά μήκος του παραλιακού πεζόδρομου και επέδωσαν ψήφισμα στον αξιωματικό υπηρεσίας του Λιμεναρχείου Σάμου, λόγω απουσίας του Λιμενάρχη ,ως εκπροσώπου του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, όπως και στο γραφείο του Βουλευτή, ως εκπροσώπου της κυβέρνησης.

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα