Με κεντρικό σύνθημα “Κούλη-Κεραμέως ακούστε το καλά, αυτό το νομοσχέδιο θα μείνει στα χαρτιά” ξανά στους δρόμους οι φοιτητές

Παρά την άγρια χθεσινή καταστολή από την ΕΛ.ΑΣ., παρά τον βροχερό καιρό, οι φοιτητές δίνουν για δεύτερη ημέρα δυναμικό «παρών» στους δρόμους της Αθήνας κλιμακώνοντας τον αγώνα τους απέναντι στο αντιδραστικό νομοσχέδιο Κεραμέως-Χρυσοχοΐδη για την Παιδεία που ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή.

Με κεντρικό σύνθημα “Κούλη-Κεραμέως ακούστε το καλά, αυτό το νομοσχέδιο θα μείνει στα χαρτιά” ξανά στους δρόμους οι φοιτητές

Η συμμετοχή είναι μεγάλη και για άλλη μια φορά βασικό σύνθημα είναι το «Κούλη-Κεραμέως ακούστε το καλά, αυτό το νομοσχέδιο θα μείνει τα χαρτιά».

Η μεγάλη κινητοποίηση γίνεται, ενώ στην Βουλή συνεχίζεται η αντιπαράθεση κυβέρνησης-αντιπολίτευσης, αλλά και στη σκιά της χθεσινής αστυνομικής βαρβαρότητας κατά φοιτητών και πολιτών.

Οι εικόνες και τα βίντεο που κατέκλυσαν το διαδίκτυο φανέρωσαν για άλλη μια φορά την άγρια καταστολή των χθεσινών κινητοποιήσεων χιλιάδων φοιτητών στο κέντρο της Αθηνάς. Ο απολογισμός της ημέρας εκτός του ξύλου και των χημικών είχε και 52 προσαγωγές που μετατράπηκαν σε 24 συλλήψεις.

Περισσότερα στο the faq

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock