Ο Σαμαράς επιδοκίμαζε τον Βαρουφάκη!

Από τη σύνταξη

Αν και δεν μας κάνει εντύπωση, ο Γιάνης Βαρουφάκης αποκάλυψε ότι του τηλεφωνούσε ο Αντώνης Σαμαράς για να του πει ότι συμφωνούσε με όσα έλεγε κατά των Μνημονίων!

Ο Σαμαράς επιδοκίμαζε τον Βαρουφάκη!

Προφανώς ο πρώην πρωθυπουργός επιδοκίμαζε τις αντίπαλες εσωκομματικές φωνές στον Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να φθαρεί το συντομότερο δυνατό, ήταν το σενάριο της αριστερής παρένθεσης, που κράτησε όμως 4,5 χρόνια και αυτό πονάει. Ο Γιάνης, με το ένα ν, το αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσής του με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για τη συχνή παρουσία του στους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 υπενθύμισε στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη ότι «δεν είστε από τα σπλάχνα της Ν.Δ.» και πρόσθεσε τα εξής αποκαλυπτικά: «Θυμάμαι ότι μια φορά, γυρίζοντας από μια τέτοια παρουσία μου στην ΕΡΤ, με πήρε τηλέφωνο ένας Αντώνης Σαμαράς και μου είπε ότι ποτέ δεν έχει συγκινηθεί τόσο πολύ όσο ακούγοντας αυτά που έλεγα!».

Ο Γιάννης Βαρουφάκης αποκάλυψε επί της ουσίας τον προβοκατόρικο ρόλο του τόσο στην κυβέρνηση Τσίπρα, όσο και στην εποχή μετά. Αθροίστε τα ποσοστά όλων των προβοκατόρων (Βαρουφάκης, Κωνσταντοπούλου, Λαφαζάνης) και θα δείτε τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ πολύ μα πολύ μεγαλύτερα. Οι άνθρωποι αυτοί έπαιζαν παιχνίδια ενάντια στον Τσίπρα και προφανώς οι πραγματικοί πολιτικοί αντίπαλοι, δηλαδή η δεξιά, χειροκροτούσε.


Η αρχική έιδηση προήλθε από άρθρο της Αυγής, απλά μπήκαν κάποια δικά μας σχόλια, γιατί θεωρούμε ότι είναι υποχρέωσή μας τα γεγονότα να τα σχολιάζουμε και να μην τα αναπαράγουμε μόνο, όποτε βέβαια αυτό είναι εφικτό και λογικό, πάντα σύμφωνα με τη δική μας ματιά. Εαν θέλετε να βρίσετε, κάντε το ελεύθερα, εαν πάλι δεν θέλετε, το σχόλιο σας θα παραμείνει ενεργό.

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock