Ικαρία: Κλειστοί δρόμοι στο ορεινό τμήμα Ραχών, προβλήματα στην ηλεκτροδότηση

Στην Βόρεια και Δυτική Ικαρία όπου βρίσκεται η Δημοτική Ενότητα Ραχών έχουμε το περισσότερο χιόνι την Τρίτη 16/2, φτάνει από τους 25 πόντους μέχρι και τους 80, ανάλογα με τις κλίσεις.

Ικαρία: Κλειστοί δρόμοι στο ορεινό τμήμα Ραχών, προβλήματα στην ηλεκτροδότηση
Φωτογραφία: Λευτέρης Κουτούφαρης

Την Κυριακή και την Δευτέρα πολλές περιοχές του νησιού έμειναν για πολλές ώρες χωρίς ηλεκτρικό και οι υπάλληλοι της ΔΕΔΗΕ τονίζουν ότι ο μικρός αριθμός εργαζομένων δεν φτάνει για να καλύψουν τα προβλήματα που δημιουργούνται με τους δυνατούς ανέμους, αλλά και την χιονόπτωση. Ο δήμος Ικαρίας και η Περιφέρεια Β. Αιγαίου με μηχανήματα τους, αλλά και σε συνεργασία με ιδιοκτήτες μηχανημάτων έργων καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να έχουν τους κεντρικούς δρόμους καθαρούς.

Σε ανακοίνωση τους τονίζουν ότι δεν χρειάζονται άσκοπες μετακινήσεις και απαιτείται μεγάλη προσοχή τις πρώτες πρωινές ώρες. Σε δοκιμασία βρίσκονται και όλες οι λιμενικές εγκαταστάσεις του νησιού λόγω των πολλών μποφόρ στο Ικάριο Πέλαγος.

Τέλος όλες οι σχολικές μονάδες του νησιού έμειναν κλειστές σήμερα 16/2 και αύριο 17/2 με απόφαση του δημάρχου Νίκου Καλαμπόγια.

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO