Ο μεγάλος χορός του Αθέρα για το 2013 έφυγε

Και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τόσο την καλή ορχήστρα μας υπό την καθοδήγηση του γνωστου σε όλους μας Σκάτζακα αλλά και όλους τους επίσημους καλεσμένους-Ικαριώτες και μη.

Ο μεγάλος χορός του Αθέρα για το 2013 έφυγε

Στην μεγάλη γιορτή της εφημερίδας μας, που είχε πάνω από 400 άτομα και πολύ κέφι μέχρι αργά το βράδυ, παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Ικαρίας Χρήστος Σταυρινάδης αλλά και οι νέοι αντιδήμαρχοι του νησιού μας. Επίσης παραβρέθηκε η γνωστή Ικαριωτίνα ηθοποιός Τζένη Μπότση και ο πολυ καλός μας φίλος Γιάννης Ροδόπουλος, που για άλλη μια φορά πρόσφερε ρούχα από την πασαρέλα του (Gianni Rodini).

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους πρόσφεραν δώρα για τους κερδίζοντες τους λαχνούς. Για τον χορό του Αθέρα υπάρχει ολόκληρο Βίντεο όπως κάθε χρόνο από τον Γιώργο Φιλιπποπολίτη-Ικαριακή ραδιοφωνία αλλά και πλούσιο φωτορεπορτάζ από την ιστιοσελίδα της Ικαριακής

Το φωτορεπορτάζ της Ικαριακής Ραδιοφωνίας

Φωτορεπορταζ από το πατροπαράδοτο γλέντι που διοργανώνει κάθε χρόνο η τοπική εφημερίδα της Ικαρίας «Αθέρας», στην Πάρνηθα.

Στο βιολί ο Λευτέρης Πούλης(Σκάτζακας) με την ορχήστρα του και όπως θα δείτε με πολύ ενδιαφέρουσες παρουσίες και πολύ κέφι κράτησαν ζωντανή την Ικαρία για άλλη μια χρονιά στην Παροικία της Αθήνας.

Φωτογραφίες του Γιώργου Φιλιπποπολίτη (τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα)-Ρεπορτάζ του Αθέρα

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.