Συνάντηση Αν. Μιχαηλίδη με αντιπροσωπεία του Δικτύου Κοινοτήτων Χίου

Την αγωνία τους για το επερχόμενο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τη σοβαρή υποβάθμιση που θα προκαλέσει στον θεσμό και τις αρμοδιότητες των κοινοτήτων, καθώς και τις γενικότερες δυσμενείς επιπτώσεις που θα έχει για τα χωριά της Χίου αλλά και της χώρας συνολικά, εξέφρασε η αντιπροσωπεία του Δικτύου Κοινοτήτων Χίου κατά τη συνάντησή της με τον βουλευτή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Συνάντηση Αν. Μιχαηλίδη με αντιπροσωπεία του Δικτύου Κοινοτήτων Χίου

Οι εκπρόσωποι του Δικτύου, πρόεδροι των κοινοτήτων Μυρμηγκίου, Αντώνη Γιαννούμης, και Χαλκειούς, Βασίλης Βίγκας, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου από το γραφείο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «στηλίτευσαν την συρρίκνωση των υπηρεσιών των ΕΛΤΑ και το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Βολισσού, γεγονός το οποίο έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση ολόκληρης της βόρειας Χίου».

Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης από την πλευρά του εξέφρασε την υποστήριξή του στα αιτήματα του Δικτύου και δεσμεύτηκε για την ανάδειξή τους με συγκεκριμένες ενέργειες, εντός και εκτός της Βουλής.

Συμφωνήθηκε, επίσης, όταν το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες να υπάρξει και νέα συνάντηση με όλα τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του Δικτύου Κοινοτήτων.

ΕΡΤ

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock