ΧΙΟΣ: Καταγγελία ΣΕΣΝΟΧ για καθαίρεση προϊσταμένης στο Γενικό Νοσοκομείο

«Μετά από τα χειροκροτήματα στα μπαλκόνια, περάσαμε στις καρατομήσεις προϊσταμένων και μάλιστα σε μια περίοδο όπου το τρίτο κύμα της πανδημίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και στο νησί μας. Για άλλη μια φορά η διοικήτρια του Νοσοκομείου Χίου, μας έδειξε πόσο εκτιμά την προσφορά των συναδέλφων νοσηλευτών, που εδώ και ένα χρόνο δίνουν τη μάχη απέναντι στην πανδημία», καταγγέλλει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων στο Σκυλίτσειο Νοσοκομείο Χίου (ΣΕΣΝΟΧ).

ΧΙΟΣ: Καταγγελία ΣΕΣΝΟΧ για καθαίρεση προϊσταμένης στο Γενικό Νοσοκομείο

Το σωματείο κάνει λόγο για «εξαναγκασμό» της προϊσταμένης της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού να θέσει στην διάθεση της διοίκησης «για λόγους ευθιξίας την παραίτηση της, καταλογίζοντάς της ανυπόστατες κατηγορίες για παράπονα ασθενών, πτώση απόδοσης και πρόκληση οικονομικής ζημιάς στο νοσοκομείο».

Παρά τις παρεμβάσεις «του ιατρού διευθυντή της μονάδας τεχνητού νεφρού, των τομεαρχών της διεύθυνσης νοσηλευτικής υπηρεσίας, καθώς και την επιστολή συμπαράστασης του νοσηλευτικού προσωπικού του τμήματος και την παρέμβαση του συλλόγου νεφροπαθών, όπου όλοι εξάρουν το έργο της και δηλώνουν την αμέριστη συμπαράσταση και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό της», η παραίτηση έγινε αποδεκτή, παρόλο που πρόκειται για μία εργαζόμενη που προσμετρά 25 χρόνια υπηρεσίας και παράλληλα είναι στο Δ.Σ. του ΣΕΣΝΟΧ.

«Καλούμε την διοικήτρια του νοσοκομείου Χίου έστω και τώρα να ανακαλέσει την απόφασή της και να επανατοποθετήσει την κ. Σοφία Κυδωνάκη στην θέση της, σε διαφορετική περίπτωση θα την θεωρήσουμε υπεύθυνη στα όποια προβλήματα ενδεχομένως προκύψουν σε ένα εξειδικευμένο τμήμα όπως αυτό της μονάδας τεχνητού νεφρού”, καταλήγει η ανακοίνωση του Σωματείου.

ΕΡΤ

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock