Γιατροί Θριασίου σε Τσίπρα:Τεράστιο πρόβλημα με την κατάργηση των χειρουργείων

Τη δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα δημόσια νοσοκομεία περιέγραψαν οι γιατροί και το υγειονομικό προσωπικό στο Θριάσιο νοσοκομείο κατά τη σημερινή συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Γιατροί Θριασίου σε Τσίπρα:Τεράστιο πρόβλημα με την κατάργηση των χειρουργείων

Οι ίδιοι περιέγραψαν τη σκληρή μάχη που δίνουν στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης της πανδημίας υπογραμμίζοντας το τεράστιο πρόβλημα που προκύπτει με την αναστολή των τακτικών χειρουργείων και τη μετατροπή των νοσοκομείων σε νοσοκομείο μιας νόσου.

Παράλληλα, νοσηλευτές, γιατροί και υγειονομικό προσωπικό στο Θριάσιο ανέφεραν προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ότι ήδη ασθενείς των οποίων τα χειρουργεία έχουν καθυστερήσει παρουσιάζουν επιπλοκές.

«Αυτή τη φορά δεν μπορούν να υπάρξουν δικαιολογίες για το γεγονός ότι δεν υπήρχε προετοιμασία και σχέδιο» τόνισε το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στην κυβέρνηση σε σχέση με τη «δραματική κατάσταση των νοσοκομείων και ιδιαίτερα της Αττικής».

Επιπλέον, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι την ώρα που «ασθενείς υποφέρουν γιατί ακυρώνονται χειρουργεία», «οι ιδιωτικές κλινικές μένουν covid free».

ΑΥΓΗ

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock