Ευχαριστήριος επιστολή του επάρχου Ικαρίας στην πλοιοκτήτρια εταιρεία ΠΑΡΟΣ –ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ Ν.Ε.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την πλοιοκτήτρια εταιρία ΠΑΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ Ν.Ε που μας παραστάθηκε στην ανάγκη για την μεταφορά των 12 ιατρών στο νησί των Φούρνων στις 16-6-2015 οι οποίοι σε εθελοντική αποστολή τους στην Επαρχία, κατόπιν αιτήματος της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου- Επαρχείο Ικαρίας, εξέτασαν έναν μεγάλο αριθμό γυναικών στην Ικαρία με δωρεάν κλινική μαστολογική εξέταση.

Ευχαριστήριος επιστολή του επάρχου Ικαρίας στην πλοιοκτήτρια εταιρεία ΠΑΡΟΣ –ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ Ν.Ε.

Στην ανάγκη μας λοιπόν να εξετάσουν οι ιατροί τις κυρίες  στο νησί των Φούρνων και της Θύμαινας και ενώ δεν υπήρχε δρομολόγιο εκείνη την ημέρα αποδέχτηκαν το αίτημα μου, φυσικά με την έγκριση του Υπουργείου, και με την προσφορά της εταιρίας μετέφεραν αφιλοκερδώς του ιατρούς στους Φούρνους.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρία ΠΑΡΟΣ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ Ν.Ε, τον πλοιοκτήτη,  τον καπετάνιο κ. Κώστα Κοταρά για την βοήθεια τους απέναντι στις ανάγκες της Επαρχίας και τον άριστο επαγγελματισμό τους κάθε φορά που εκτελούν πλόες.

Είστε η γέφυρα που συνδέει την Ικαρία μας, του Φούρνους, την Θύμαινα και τη Σάμο μας και η καθημερινή εγγύηση εξυπηρέτησης των νησιωτών της Επαρχίας.

Αισθανόμαστε μέγιστη ασφάλεια που ένα πλοίο σαν το Παναγία –Θεοτόκος είναι άγρυπνο κάθε βράδυ στο λιμάνι των Φούρνων για την άμεση μεταφορά ιατρικών περιστατικών όπου σχεδόν όλες τις φορές σώζονται οι ζωές.

Ευχαριστώ πάντα για την προσφορά σας απέναντι στην Επαρχία Ικαρίας.

                                                                           Με ιδιαίτερη τιμή

                                                             Ο ΕΠΑΡΧΟΣ  ΙΚΑΡΙΑΣ & ΦΟΥΡΝΩΝ   

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock