Ακατάλληλο νερό στο χωριό Γλαρέδο

Επιστολή του Επάρχου Ικαρίας στον Δήμαρχο Ικαρίας με θέμα το νερό στο Γλαρέδο. Η επιστολή κοινοποιήθηκε και στην Π.Ε Σάμου, στο τμήμα περιβαλλοντικής υγιεινής και υγειονομικού ελέγχου καθώς και στη Δειύθυνση περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού.

Ακατάλληλο νερό στο χωριό Γλαρέδο

Διαβάστε την επιστολή του Επάρχου

Κ.Δήμαρχε,

Είναι γνωστό σε εσάς ότι το νερό στο χωριό Γλαρέδο στον Άγιο Κήρυκο δεν είναι κατάλληλο, όχι μόνο για να το πιει κανείς αλλά ούτε καν για λάτρα. Σας έχουν γινει καταγγελίες από κατοίκους της περιοχής και ως τώρα δεν ανταποκριθήκατε στο σοβαρό αυτό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κόσμος, το δε πρόβλημα διαιωνίζεται χωρίς κανένας να ενδιαφέρεται για την υγεία των πολιτών.

Δεν μπορείτε να αντλείτε λάσπη από το πηγάδι (πηγή) στην περιοχή ΛΙΝΑΡΕ και να μην αποκαθιστά τυχών βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης που συνδέεται με την κανονική πηγή την μάνα.

Επίσης κ.Δήμαρχε δεν έχει γίνει για αρκετά χρόνια καθαρισμός της πηγής στην ΛΙΝΑΡΕ και ίσως χρειασθί να προβλέψετε αγορά και τοποθέτηση φίλτρου.

Η υγεία των πολιτών είναι πρωταρχικός σκοπός και είναι ευθύνη όλων μας να την προστατεύουμε, παρακαλώ για τις άμεσες ενέργειες σας προς αποκατάσταση του προβλήματος

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading