Λήμνος: Σε λειτουργία το σύστημα υπόγειων κάδων απορριμμάτων στη Μύρινα

Ο Δήμος Λήμνου ολοκλήρωσε την εγκατάσταση ενός καινοτόμου συστήματος υπόγειων κάδων απορριμμάτων, οι οποίοι θα τεθούν άμεσα σε λειτουργία σε δέκα κοινόχρηστα σημεία της Μύρινας.

Λήμνος: Σε λειτουργία το σύστημα υπόγειων κάδων απορριμμάτων στη Μύρινα

Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου προγραμματίζει να θέσει σε λειτουργία το σύστημα των υπόγειων κάδων τη Δευτέρα 22 Μαρτίου. Την Παρασκευή 19 Μαρτίου θα γίνει η απομάκρυνση των υπαρχόντων κάδων απορριμμάτων που βρίσκονται δίπλα στα συγκεκριμένα σημεία και από τη Δευτέρα θα γίνεται η συλλογή και η αποκομιδή των υπόγειων κάδων με το ειδικό απορριμματοφόρο συλλογής .

Τα σημεία που θα τοποθετηθούν οι υπόγειοι κάδοι απορριμάτων είναι: ΡΗΧΑ ΝΕΡΑ – ΜΑΝΟΣ (Αργοναυτών & Κυπρίων Αγωνιστών), ΡΗΧΑ ΝΕΡΑ – ΛΕΣΧΗ (Αργοναυτών), ΡΩΜΕΙΚΟΣ ΝΟΛ (Αργοναυτών- Πύρρου), ΡΩΜΕΙΚΟΣ – ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΙΑΡΧΕΙΑ (Ναυάρχου Κουντουριώτη), ΠΛΑΤΕΙΑ ΥΨΙΠΥΛΗΣ (Κυδά & Κιλκίς), ΠΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ- ΚΤΕΛ (Χριστοδουλίδου), ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΔΡΩΝΙΟΥ (Εθ. Αντιστάσεως & Φιλοστράτων), ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΡΥΑΚΙ (Λ. Δημοκρατίας & Μητροπολίτη Ιωακείμ), Λ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΓΕΛ (Λ. Δημοκρατίας) και Λ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΑΓΓΕΛΙΚΗ (Λ. Δημοκρατίας & Κοραή).

Ο Δήμος Λήμνου καλεί τους δημότες “να αποθέτουν μόνο τα οικιακά/σύμμεικτα απορρίμματα στους υπόγειους κάδους με την δέουσα υπευθυνότητα. Τα δε ανακυκλώσιμα υλικά θα συνεχίζουν να αποτίθενται στους “μπλε” κοινούς τροχήλατους κάδους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με την Υπηρεσία Καθαριότητας, τηλ. 22540-24412”.

ΕΡΤ

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock