Στη Χώρα της Μαίνανδρης Δημοκρατίας

Από τη Σύνταξη

Γεώργιος-Μαίνανδρος-Μένιος Φουρθιώτης, τηλεπαρουσιασιαστής, τηλεπωλητής, συνεκδότης της εφημερίδας Αποκαλυπτικά με την παλαίμαχο δημοσιογράφο Νανά Παλαιτσάκη. Μαίνανδρος ο μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου, ελαφριών ηθών ηθοποιός σε ακατάλληλες ταινίες, καταγγέλλουσα σήμερα ότι ο Μένιος υπεξαίρεσε χρήματα από το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού της και άλλα πολύ ωραία gossip ειδησεογραφικά. Τα gossip βέβαια γεγονότα και η showbiz δεν ανήκει στο ενδιαφέρον του περιοδικού μας. Το περιοδικό μας έχει ξεκάθαρο πολιτικό στίγμα και σχολιάζει όσα αποκαλύπτονται.

Στη Χώρα της Μαίνανδρης Δημοκρατίας

Ο Κύριος αυτός απασχολούσε 14 αστυνομικούς και 3 περιπολικά, τα γεγονότα είναι γνωστά και μπορεί να βρεθεί πολύ υλικό στα Αθηναϊκά και δημοσιογραφικά έντυπα, ηλεκτρονικές σελίδες, περιοδικά και γενικότερα τα ΜΜΕ. Αυτό λοιπόν μας απασχολεί, διότι αυτοί οι αστυνομικοί, που πληρώνονται από τους Έλληνες πολίτες για την προστασία τους, αποσπάστηκαν από το έργο τους για να φυλάνε τον εν λόγω κύριο ο οποίος ζήτησε προστασία γιατί απειλούνταν άκουσων-άκουσων από την τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοεμβρίου. Το ζήτημα της φύλαξη του κυρίου Φουρθιώτη και τους αστυνομικούς που τον φύλαγαν, καθώς και η απόφαση της κυβέρνησης να αποσύρει εντέλει την φρουρά, μετά τον σάλο, το γνωρίζουμε. Υπάρχει εκτενής δημοσιογραφική εργασία σε πάρα πολλά ΜΜΕ, αυτό όμως που μας εκπλήσσει είναι η αναφορά στη 17Νοέμβρη.

Η οργάνωση 17 Νοεμβρίου ως γνωστόν έχει εξαρθρωθεί από το 2004, τα μέλη της έχουν καταδικαστεί και είναι φυλακισμένα, η οργάνωση 17 Ν σύμφωνα με τις δηλώσεις των ίδιων των καταδικασθέντων έχει κλείσει τον κύκλο της. Εδώ λοιπόν υπάρχει σοβαρό ζήτημα. Υπάρχουν ασύλληπτα μέλη της 17 Νοέμβρη? Πολλά σενάρια δείχνουν ότι υπάρχουν, αλλά ο κύκλος αίματος υποτίθεται ότι έχει κλείσει, οπότε τα μέλη της οργάνωσης είναι παροπλισμένα, άρα είναι λίγο δύσκολο κύριε Φουρθιώτη η 17 Ν να ασχοληθεί μαζί σας. Η δράση της οργάνωσης προφανώς είναι καταδικαστέα, το ίδιο και το πολιτικό σκέλος που μας βρίσκει αντίθετους σε πολλά σημεία. Η 17 Ν τελοσπάντων θα κριθεί από την ιστορία, άρα ο λόγος είναι άκαιρος και ύποπτος.

Ας πάμε όμως σε ένα υποθετικό σενάριο ότι όντως υπάρχουν ασύλληπτα μέλη τα οποία προσπαθούν να επανακκινήσουν την δράση της 17 Ν. Ρε παιδιά τον Φουρθιώτη θα χτυπήσει? Ποιός είναι ο κύριος? Είναι πολιτικό πρόσωπο? Βέβαια σε αυτό υπάρχουν κάποιες ενστάσεις. Γράφει η εφημερίδα Documento οτι ο εν λόγω κύριος με αισχρή παρέμβαση καρατόμησε τον πρώην υπουργό εργασίας Γιάννη Βρούτση. Απειλούσε με μπράβους τόσο τον ίδιο όσο και υπαλλήλους του υπουργείου, όλα αυτά γιατί στο πρόγραμμα Συν-Εργασία, τόλμησε ο τότε υπουργός να βάλει πλαφόν. Ο κύριος Φουρθιώτης φαίνεται πως εκμεταλλευόμενος ένα κενό πήρε 80.000€ μεικτά, ο υπουργός βλέποντας την κατάσταση έβαλε πλαφόν 6.000 € και αυτό ο υπουργός από τι φαίνεται το πλήρωσε.

Ο Φουρθιώτης λοιπόν κανονίζει το ποιός θα είναι υπουργός, ποιός θα εργάζεται στα υπουργεία και το έργο της αστυνομίας. Μήπως εντέλει είναι ο πρωθυπουργός ή ο υπουργός παρά τον πρωθυπουργό διαδεχόμενος μάλλον τον κύριο Λιγνάδη. Η ανωμαλία στο μεγαλείο της και ο νοών νοείτο κύριοι. Ντρέπομαι να ζω σε μια χώρα της Μαίνανδρης Δημοκρατίας που εορτάζει τα 200 χρόνια ελληνικού κράτους με κίτσους, σεξουαλικώς υπονοούμενα συμβάντα υπολογίζοντας την υπόθεση Λιγνάδη και Φουρθιώτη και κυρίως με την κιτς Γιάννα που δεν μας έχει δώσει ακόμα τον απολογισμό της επιτροπής των Ολυμπιακών αγώνων του 2004 και μάλλον δεν θα μας δώσει ούτε και της επιτροπής του 1821. Όλα στο φως, είμαστε η κάθε λέξη του συντάγματος, συνθήματα της αριστεράς που όμως είναι επίκαιρα και μια απορία εύλογη που ρώτησε ο Καραμανλής τον Νάτσινα μετά τη δολοφονία Λαμπράκη «ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο;», εύλογο το ερώτημα, η απάντηση επί της οθόνης. Το 1965 δεν υπήρχε ίντερνετ αλλά το 2021 υπάρχει, και ο λαός έχει ξεφτιλίσει την Μόνικα Λεβίνσκι της Ελλάδος.

Αυτή είναι η χώρα της Μαίνανδρης Δημοκρατίας, την ώρα που πεθαίνουν φίλοι μας, συμπατριώτες και πάνω από όλα άνθρωποι από αυτή την πανδημία. Να τους Χαίρεστε!!!

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading