Boηθός Σερβιτόρος Κεντρικού Εστιατορίου – Σάμος

Το ξενοδοχείο 5* Doryssa Seaside Resort στο Πυθαγόρειο Σάμου επιθυμεί να προσλάβει για τη νέα σεζόν 2021

Boηθός Σερβιτόρος Κεντρικού Εστιατορίου – Σάμος

Boηθός Σερβιτόρος Κεντρικού Εστιατορίου

ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ: Waiter, Hostess, Captain, Sous Maître, Maître, Ass. F&B Mgr., Director of F&B.

Λειτουργίες τμήματος:

  • Εξυπηρέτηση πελατών.
  • Παροχή υπηρεσιών και προϊόντων.

Στόχος θέσης:

  • Άρτια, φιλικότατη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εταιρίας.
  • Συνεχή επικοινωνία με τον πελάτη για την διασφάλιση της ευχαρίστησης του.
  • Τήρηση και Διασφάλιση των εσωτερικών διαδικασιών λειτουργίας της εταιρίας.
  • Συμβολή όσο το δυνατό στην Επίτευξη Στόχων (αύξηση των πωλήσεων).
  • Διαμόρφωση λειτουργικού και αποτελεσματικού δίδυμου με τον Σερβιτόρο του και με τους υπόλοιπους συνεργάτες για αποτελεσματικότερη ομάδα.
  • Διασφάλιση της ορθής κατάστασης των μηχανημάτων και του εξοπλισμού του πόστου.
  • Ενημέρωση των προϊσταμένων, για τυχόν επιθυμίες και ιδιαιτερότητες των πελατών μας.

Καθήκοντα:

  • Προσέρχεται στην εργασία του στο προκαθορισμένο ωράριο τηρώντας το πλάνο εργασίας.
  • Ενημερώνεται καθημερινά για το πρόγραμμα ημέρας από το πλάνο εργασίας για τυχόν αλλαγές.
  • Φοράει πάντα την κονκάρδα της εταιρείας με το όνομα του.
  • Φροντίζει πάντα να χτυπάει την κάρτα πριν και μετά την εργασία αυτοπροσώπως .
  • Φροντίζει η στολή του να είναι πάντα καθαρή και ο/η ίδιος/α περιποιημένος/η.
  • Φροντίζει για την καθαριότητα και προετοιμασία του πόστου του (λινά τραπεζιών, αριθμούς τραπεζιών κ.λ.π.)
  • Φροντίζει μαζί με τον Σερβιτόρο για την μεταφορά και τη σωστή αποθήκευση των ειδών που παραλαμβάνει από την κεντρική αποθήκη.
  • Φροντίζει για την επάρκεια των σκευών της Mise en Place του και των ειδών που χρειάζεται για την εργασία του.
  • Αναλαμβάνει εργασίες στην καθαριότητα και τη γενικότερη προετοιμασία του service.
  • Φροντίζει για την καθαριότητα και την ευταξία του πόστου του.
  • Ενημερώνεται και καθοδηγείται από τον Α΄ Σερβιτόρο για το service.
  • Με την αναχώρηση του πελάτη, μαζεύει αμέσως τα λερωμένα σερβίτσια και προετοιμάζει το τραπέζι για τον επόμενο πελάτη.
  • Βοηθά στη μεταφορά ποτών και εδεσμάτων από τη Κουζίνα στο Εστιατόριο.
  • Κατά τη διάρκεια του service αναπληρώνει τυχόν απουσία του Σερβιτόρου του και τον ενημερώνει άμεσα κατά την επιστροφή του για τυχόν συμβάντα (extra παραγγελίες, παράπονα, κλπ.).
  • Είναι φιλικός/η, ευχάριστος/η, ευγενικός/η, πρόθυμος/η και αμερόλυπτος/η τόσο προς τους πελάτες όσο και προς τους συναδέλφους του.
  • Συμμορφώνεται με τις εντολές του προϊστάμενου, συνεργάζεται μαζί του για τυχόν ιδιαιτερότητες του service, τον ενημερώνει για τυχόν προβλήματα και βοηθά αν τυχόν παραστεί ανάγκη σε άλλο τμήμα.
  • Γνωρίζει όλα τα είδη του καταλόγου των κρασιών, και του Menu Ημέρας και τυχόν ιδιαιτερότητες του σερβιρίσματος τους.
  • Αναφέρει στον προϊστάμενο του τυχόν βλάβες που αντιλήφθηκε.
  • Καταμετρά και παραδίδει τα χρησιμοποιημένα λινά του πόστου του μετά το πέρας του service, τηρώντας την εγκεκριμένη διαδικασία.
  • Με το πέρας της εργασίας του, φροντίζει για την καθαριότητα του χώρου και της αποθήκης του τμήματος, την μεταφορά των απορριμμάτων και στοιχίζει τα τραπέζια και τις καρέκλες του πόστου του.
  • Συμμετέχει στην προετοιμασία των εκδηλώσεων, decor κ.λ.π. του τμήματος που εργάζεται και του ξενοδοχείου γενικότερα.

Απαιτούμενα προσόντα:

  • Γνώση 2 τουλάχιστον ξένων γλωσσών (τουλάχιστον προφορικώς).
  • Εμπειρία (κατά προτίμηση 2 ετών σε παρόμοια θέση ).
  • Ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας με όλα τα τμήματα του ξενοδοχείου και με συνεργάτες( ανάπτυξη ομαδικής εργασίας).
  • Δυναμική και ευχάριστη προσωπικότητα.
  • Γρήγοροι ρυθμοί εργασίας.

Προαιρετικά προσόντα:

  • Επιπλέον γνώσεις σε ξένες γλώσσες
  • Χρήση Μηχανημάτων
  • Χρήση Συστήματος Pos
Αίτηση στο Skywalker

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.