Οι εμβολιασμοί στην Ικαρία και στους Φούρνους

Σύμφωνα με τα χθεσινά στοιχεία 1440 συμπολίτες μας έχουν εμβολιαστεί πλήρως ποσοστό που αντιστοιχεί στο 14,79% του πληθυσμού των νησιώ μας (Ικαρία-Φούρνοι) (9736 στην απογραφή του 2011).

Οι εμβολιασμοί στην Ικαρία και στους Φούρνους

Προφανώς βέβαια από το 2011 έχουν αλλάξει τα πληθυσμιακά δεδομένα, μιας και πολλοί συμπατριώτες μας έφυγαν από τη ζωή και προφανώς κάποιοι νεώτεροι ήρθαν στο νησί, είναι όμως το μοναδικό επίσημο στοιχείο που έχουμε για αυτό το ποσοστό μπορεί να είναι και μικρότερο ή και μεγαλύτερο.

Την πρώτη δόση έχουν λάβει λάβει αλλοι 1592 συμπολίτες μας, δηλαδή το 16,35% των συμπολιτών μας που αν προφανώς το προσθέσουμε σε αυτούς που έχουν πάρει την δέυτερη δόση, έχουμε 3032 πολίτες των νησιών μας που έχουν πάρει έστω και μια δόση εμβολίου που αντιστοιχεί στο 31,14% του πληθυσμού μας. Ποσοστό καλό θα μπορούσαμε να πούμε.

Στον μαζικό εμβολιασμό που ανακοινώθηκε από τον Δήμο Ικαρίας έχουν δηλώσει σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ 899 συμπολίτες μας, μιλάμε δηλαδή για το 10,67 % του πληθυσμού της Ικαρίας πλέον (8423 σύμφωνα με την απογραφή του 2011). Οι δηλώσει συνεχίζονται, άρα θα υπάρξει περισσότερος κόσμος. Απο τι γνωρίζουμε από τη Δευτέρα θα αρχίσουν να καλούν τους πρώτους κατοίκους.

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading