Έκαναν “ποδαρικό” οι Ελβετοί τουρίστες στο αεροδρόμιο της Σάμου

Oι πρώτοι 120 τουρίστες έφτασαν με την εταιρεία EDELWEISS, από την Ζυρίχη, στο αεροδρόμιο «Αρίσταρχος ο Σάμιος», την Τετάρτη το πρωί.

Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Πολιτισμού κα Δέσποινα Κάιλα και ο άμισθος σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Τουρισμού κ. Γεώργιος Χατζημιχάλης, καλωσόρισαν τους επισκέπτες με ένα μεγάλο χαμόγελο αισιοδοξίας για την έναρξη της φετινής τουριστικής σεζόν ενώ δώρισαν στο πλήρωμα του αεροσκάφους συσκευασίες με Σαμιώτικα κρασιά χορηγίας της Ε.Ο.Σ.Σ.

Κοινή διαπίστωση ήταν η άριστη οργάνωση του αεροδρομίου και όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών σχετικά με την λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας και εξάπλωσης του Covid-19.

Αμέσως μετά την άφιξη των πρώτων τουριστών στο νησί η κ. Κάιλα δήλωσε ότι ο στόχος είναι να στηθεί μια καλή βάση για την άνοδο του τουρισμού για τα επόμενα χρόνια.

«Ο στόχος μας τώρα είναι να στρώσουμε τα βήματα για την επόμενη χρονιά να είναι δυνατή, να είναι σωστή, να ξεκινήσουμε όπως πρέπει με τον τουρισμό και με όλα όσα αφορούν τον δήμο μας.Γίνεται κάποια προσπάθεια για διαφήμιση στον εσωτερικό τουρισμό, αλλά για διαφημίσεις σε χώρες του εξωτερικού είναι κάπως άσκοπο για φέτος καθώς όλα πάνε με αργά βήματα λόγω του κορωνοϊού» τόνισε χαρακτηριστικά η κα Καΐλα.

ΕΡΤ Βορείου Αιγαίου

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading