Έφυγε από τη ζωή ο έπαρχος Ικαρίας

Γράφει ο εκδότης του περιοδικού Στέφανος Καραπέτης

Η μέρα ξεκίνησε πολύ  άσχημα σήμερα. Μια τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με συμπολίτες μας, με πάγωσε κυριολεκτικά. Στο άκουσμα της είδησης είχα την αίσθηση ότι επρόκειτο για ένα κακόγουστο αστείο, δυστυχώς  όμως είναι πλήρως επιβεβαιωμένο γεγονός. Ο έπαρχος Ικαρίας έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωΐ, ξαφνικά, χωρίς να γνωρίζει ακόμα κανείς τα αίτια.

Έφυγε από τη ζωή ο έπαρχος Ικαρίας

Ο Στέφανος Παμφίλης υπήρξε ένας πολύ καλός φίλος και ένας εξαιρετικός άνθρωπος με περίσσεια ενέργειας επάνω του. Φαίνεται άλλωστε και από την πλούσια δραστηριοτητά του, τα μηνύματα και τις επιστολές που έστελνε συνεχώς στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και όχι μόνο. Ο έπαρχος έτρεχε για το νησί όσο λίγοι και πάλευε με τα θηρία για ότι μπορούσε να κερδίσει.

Για τη δράση του και τις ενεργειές του βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής. Έγινε πολλές φορές δέκτης δυσάρεστων επιθέσεων, είχε όμως μέταλλο, απαντούσε σε όλες τις προκλήσεις και το σίγουρο είναι πως θα λείψει πολύ από το νησί μας η ενέργειά του .

Θέλω να εκφράσω τα βαθύτα συλληπητηριά μου στους δικούς του ανθρώπους. Υπήρξε μια ξεχωριστή προσωπικότητα των Ικάριων και ένας άνθρωπος που σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητος από την Ικαριακή κοινωνία. Δεν είναι της ώρας όμως να πω περισσότερα για αυτόν τον ξεχωριστό μου φίλο, γιατί είμαι και εγώ συντετριμμένος και είναι δυστυχώς πολύ νωπό το τραύμα που αφήνει η απωλειά του.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι καλό παράδεισο Στέφανε, να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.