Ανακατασκευή γέφυρας στον ποταμό Σεδούντα στο Πλωμάρι Λέσβου

Στην ανακατασκευή γέφυρας στη θέση «Άνθη» στον ποταμό Σεδούντα του Πλωμάριου προχώρησε το τμήμα Αυτεπιστασίας της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μυτιλήνης.

Ανακατασκευή γέφυρας στον ποταμό Σεδούντα στο Πλωμάρι Λέσβου

Συγκεκριμένα, χάριν της τεχνικής δεξιότητας και εμπειρίας του τεχνικού, Παράσχου Βασιλακάκη και της εποπτείας του μηχανικού, Ανδρέα Παπαχριστοφόρου, οι εργαζόμενοι στην αυτεπιστασία μετέτρεψαν την ημικατεστραμμένη και πολύ επικίνδυνη ξύλινη πεζογέφυρα, μήκους 16 μέτρων, σε μεταλλική γέφυρα πλήρους ασφάλειας για τη μετακίνηση πεζών, ζώων και μικρών αγροτικών μηχανημάτων. Επίσης, κατασκευάστηκαν πλευρικά μεταλλικά κιγκλιδώματα για την ασφαλή διέλευση των χρηστών.

Η Δημοτική Αρχή του Στρατή Κύτελη αποκατέστησε, μέσω αυτού του έργου, την ασφαλή ζεύξη των οχθών του ποταμού Σεδούντα, στη θέση «Άνθη». Υλοποιήθηκε ένα διαχρονικό αίτημα δεκάδων καλλιεργητών και κτηνοτρόφων της περιοχής. Αξιοσημείωτη για την τελεσφόρηση αυτού του εγχειρήματος ήταν η ηθική συμπαράσταση των τοπικών αυτοδιοικητικών παραγόντων, Δημήτρη Βαρβαγιάννη (Εντεταλμένου Συμβούλου στη Δ.Ε. Πλωμαρίου), Μιχάλη Μαμάκου (επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης) και Γιάννη Ξανθούλη (Προέδρου της Κοινότητας Πλωμαρίου) δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Στρατής Τζιμής.

ΕΡΤ

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock