Γονείς σχολείου Ευδήλου:Αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη

Επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου Ευδήλου Ικαρίας προς το Υπουργείο Παιδείας, την περιφέρεια, τον Δήμο και το Επαρχείο, όπου καταδικάζει τον συνεχιζόμενο βομβαρδισμό της Παλαιστίνης.

Η επιστολή έχει ως εξής:

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου Ευδήλου Ικαρίας, καταδικάζει με τον πιο αμείλικτο τρόπο τον συνεχιζόμενο βομβαρδισμό εναντίον του λαού της Παλαιστίνης και συντάσσεται στο πλευρό του πολύπαθου λαού, που βρίσκεται αντιμέτωπος με την επικίνδυνη πολιτική του Ισραήλ.

Ως γονείς στεκόμαστε στο πλάι κάθε μάνας και πατέρα, κάθε οικογένειας, που καθημερινά βιώνει την τραγική απώλεια από την καταδικαστέα δολοφονική επίθεση εναντίον των παιδιών τους.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Ευδήλου, δηλώνει την αλληλεγγύη του στον Παλαιστινιακό λαό ενώνοντας τη φωνή του με την φωνή του αντιπολεμικού – αντιιμπεριαλιστικού κινήματος,  καταγγέλλοντας  το  συνεχιζόμενο  έγκλημα  και  απαιτώντας  την  παύση  κάθε  συνεργασίας  και  στήριξης  της  Ελληνικής   Κυβέρνησης προς  το  Ισραήλ.

Για να σταματήσει το έγκλημα. Για να σταματήσουν να διώχνουν το λαό της Παλαιστίνης από τα σπίτια τους, από την πατρίδα τους. Για να μπορούν τα παιδιά όλου του κόσμου να ζουν ειρηνικά. Για να μπορούν οι γονείς να στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο και για παιχνίδι χωρίς την απειλή του πολέμου πάνω από τα κεφάλια τους.

Σχολιάστε Ελεύθερα