Αλ. Τσίπρας: Τέλος εποχής, αρχή μιας άλλης

Στην Κέρκυρα βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο των εργασιών του 7ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση: «Το λόγο έχουν τα Ιόνια Νησιά».

Επανέλαβε ότι καμία λαϊκή κατοικία δεν θα βγει σε πλειστηριασμό και επισήμανε ότι απελευθερωνόμαστε από το ζυγό της επιτροπείας. Ο Τσίπρας αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που έχουν δρομολογηθεί στον τομέα της Υγείας στα Ιόνια νησιά, ενώ για τηναποζημίωση των πληγέντων της Κέρκυρας θα ισχύσει ότι και για την περιοχή της Μάνδρας. Ο πρωθυπουργός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση σε επιχειρηματικούς κύκλους και επέκρινε την Νέα Δημοκρατία ότι έχει μπει σε θολό παιχνίδι με πολύ καθαρές στοχεύσεις.

«Καμία λαϊκή κατοικία δεν πρόκειται να εκπλειστηριαστεί, καμιά υπερχρεωμένη οικογένεια δεν κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της», δήλωσε ο πρωθυπουργός. Βάζοντας τέλος στα διάφορα σενάρια, ο κ. Τσίπρας κατήγγειλε την ύπαρξη μιας λαϊκίστικης και ψευδούς προπαγάνδας και τόνισε ότι με βάση το ισχύον νομικό πλαίσιο, προστατεύεται πλήρως η πρώτη κατοικία των υπερχρεωμένων λαϊκών νοικοκυριών για οφειλές μέχρι 200.000 ευρώ και για αξίες ακινήτου μέχρι 280.000 ευρώ.

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι τα Ιόνια Νησιά είναι από τους σημαντικότερους προορισμούς παγκοσμίως, επισήμανε τη βελτίωση στους δείκτες αγροτικής παραγωγής και ανάπτυξης τονίζοντας ότι η ανάπτυξη περνάει μέσα από πρωτογενή τομέα και τουρισμό.

«Οσο καλύτερα πηγαίνουν τα πράγματα για τη χώρα, και την οικονομία, τόσο χειρότερα παρουσιάζονται από μια ασύδοτη, ασύστολη, και κατά τη γνώμη μου ανιστόρητη και ασυγχώρητη εγχώρια προπαγάνδα», είπε ο πρωθυπουργός. Συγκεκριμένοι εκδοτικοί και επιχειρηματικοί κύκλοι, με συγκεκριμένα συμφέροντα, και με συγκεκριμένα ποινικά βάρη ορισμένοι από αυτούς, δίνουν τον τόνο σε μια ξέφρενη προσπάθεια κατεδάφισης, επισήμανε.

«Η πατρίδα μας, μετά από εφτά χρόνια δύσκολα, γκρίζα, επώδυνα, μπήκε επιτέλους στην τελική ευθεία προς την απελευθέρωσή της από το ζυγό ασφυξίας και επιτροπείας», τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στο περιφερειακό αναπτυξιακό συνέδριο Ιονίων Νήσων στην Κέρκυρα.

Ο κ. Τσίπρας μίλησε για το «τέλος εποχής και αρχή μιας άλλης». Είπε συγκεκριμένα ότι «μπορούμε σήμερα να μιλάμε ότι είναι ανοιχτός ο ορίζοντσς μιας άλλης εποχής»

ΕΡΤ

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock