Αστυνομία στα Πανεπιστήμια: Βάζουν και επίσημα έως 1.000 ειδικούς φρουρούς στα ΑΕΙ

Την ώρα που η βαριά εγκληματικότητα βρίσκεται εκτός ελέγχου, με τις μαφιόζικες δολοφονίες να διαδέχονται η μία την άλλη, η κυβέρνηση Μητσοτάκη δείχνει τις προτεραιότητές της, εγκαθίστοντας και επίσημα την αστυνομοκρατία μέσα στα Πανεπιστήμια.

Αστυνομία στα Πανεπιστήμια: Βάζουν και επίσημα έως 1.000 ειδικούς φρουρούς στα ΑΕΙ

Η ΕΛ.ΑΣ. το απόγευμα της Δευτέρας δημοσίευσε την προκήρυξη για την πρόσληψη των ειδικών φρουρών για τα Πανεπιστήμια, όπως είχε προαναγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου.

Ο αριθμός των υποψηφίων που θα προσληφθούν ως Ειδικοί Φρουροί καθορίζεται σε 400, με δυνατότητα πρόσληψης επιπλέον 600 από λίστα επιλαχόντων, αν και όταν παραστεί ανάγκη εντός εννέα μηνών από την πρόσληψη των αρχικώς επιτυχόντων. Σύμφωνα με την προκήρυξη, οι υποψήφιοι πρέπει να είναι απόφοιτοι Λυκείου ή άλλης ισότιμης σχολής εσωτερικού ή εξωτερικού

Με την προκήρυξη καθορίζονται οι προϋποθέσεις για την συμμετοχή στον διαγωνισμό και τα προσόντα των υποψηφίων, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται καθώς και όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν τους ενδιαφερόμενους.

Η προκήρυξη

Αυγή

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading