Επιστολή του Επάρχου Ικαρίας για τις κενές θέσεις εκπαιδευτικών

ΠΡΟΣ: Δ/νση α΄βάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου

Κύριε Ζαβουδάκη στα πλαίσια της καλής συνεργασίας που πάντα δείχνετε για την ομαλή στελέχωση των σχολείων της Επαρχίας σας στέλνω τις ελλείψεις των σχολείων Του 1ου Δημοτικού Αγίου Κηρύκου, του 1ου  Νηπιαγωγείου Αγίου Κήρύκου και του 2ου Δημοτικού Αγίου Κηρύκου έτσι όπως με ενημέρωσαν κατόπιν αιτήματος μου οι αντίστοιχοι διευθυντές.

Για το 1ο Δημοτικό Αγίου Κηρύκου χρειάζονται δάσκαλοι: Αγγλικών (για συμπλήρωση ωρών πρωινού τμήματος και ολοήμερου) , Γερμανικών, Εικαστικών, Μουσικής, Θεατρολογίας και Πληροφορικής.

Για το 2ο Δημοτικό Αγίου Κηρύκου χρειάζονται: Δεύτερος δάσκαλος στο ολοήμερο τμήμα, Γερμανικών, Πληροφορικής στο ολοήμερο, Εικαστικών στο ολοήμερο και Μουσικής επίσης στο ολοήμερο.

Τώρα για το πρώτο Νηπιαγωγείο Αγίου Κηρύκου δεν έχει καλυφθεί ακόμα η μία θέση για το ολοήμερο τμήμα με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί το απογευματινό ωράριο.

Παρακαλώ όπως άμεσα με ενημερώσετε γραπτώς να έχω μια πλήρη εικόνα και για τα υπόλοιπα σχολεία της αρμοδιότητας σας στην Επαρχία και τις ενέργειες σας για την κάλυψη των θέσεων που προανέφερα.

Ευχαριστώ εκ’ των προτέρων διότι γνωρίζω την προσπάθεια και το φιλότιμο που καταβάλετε για να λειτουργούν ομαλά τα σχολεία της Επαρχίας  της Ικαρίας και των Φούρνων.

Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ & ΦΟΥΡΝΩΝ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΜΦΙΛΗΣ

IKARIAMAG

Σχολιάστε Ελεύθερα