Επιστολή του επάρχου Ικαρίας για το πλοίο Μυτιλήνη

Ο Έπαρχος Ικαρίας σε επιστολή του προς του υπουργείο Οικονομίας υποδομών,Ναυτιλίας και Τουρισμού επισημαίνει το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην ακτοπλοϊκή γραμμή με το πλοίο Μυτιλήνη λόγω Βλάβης.

Η επιστολή του Επάρχου με θέμα «Πρόβλημα στην ακτοπλοϊκή σύνδεση με το “Μυτιλήνη” λόγω βλάβης», έχει ως εξής:

Κύριε Υπουργέ,

Το πλοίο Ε/Γ-Ο/Γ «Μυτιλήνη» υπέστη βλάβη σήμερα το πρωί και ενημερωθήκαμε ότι για ένα μήν τουλάχιστον μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης θα διακοπεί η συγκοινωνία στα νησιά του νομού μας.

Κύριε υπουργέ το νησί μας εξυπηρετείται με δυο δρομολόγια και από το «νήσος Μύκονος», το οποίο δεν προσεγγίζει το νησί των Φούρνων, πρέπει το υπουργείο άμεσα να ενεργήσει ώστε να βρεθεί λύση για εκτέλεση επιπλέον δρομολογίων, όπου να συμπεριλαμβάνονται τα δύο λιμάνια της Ικαρίας και των Φούρνων, οπωσδήποτε εως ότου αποκατασταθεί η βλάβη στο «ΜΥΤΙΛΗΝΗ».

Η αγωνία των νησιωτών και ο κίνδυνος του αποκλεισμού μας για τη Σάμο, Ικαρία και Φούρνους με την άμεση παρέμβασή σας πρέπει να αποτραπεί.

Κλείνοντας την επιστολή μου κύριε Υπουργέ ευελπιστώ ότι άμεσα θα δοθεί λύση όπου θα συμπεριλαμβάνεται και το λιμάνι των Φούρνων.

Με εκτίμηση

Ο έπαρχος Ικαρίας

Σχολιάστε Ελεύθερα