Δελτίο τύπου επάρχου Ικαρίας για το λιμάνι του Ευδήλου

Έγινε η καταγραφή των ζημιών από τους μηχανικούς της αντιπεριφέρειας  και του Επαρχείου στο λιμάνι του Ευδήλου .

Αποφασίστηκε και με τον πρόεδρο του λιμενικού ταμείου κ. Γεώργιο Κρητικό η υποθαλάσσια επιθεώρηση με την χρήση  δύτη, ο οποίος θα βιντεοσκοπήσει και θα φωτογραφίσει τα θεμέλια του λιμένα, για να διαπιστωθεί αν έχουν γίνει ζημιές στην θεμελίωση του έργου και του νέου και του παλαιού, για να γίνει υπεύθυνη καταγραφή των ζημιών να κοστολογηθεί και να αναζητηθούν πιστώσεις για την αποκατάσταση .

Επίσης χθές ο Έπαρχος πήρε μέρος στην συνεδρίαση της τεχνικής επιτροπής της Περιφέρειας μέσω τηλεδιάσκεψης με θέμα τεχνικά ζητήματα που αφορούν την μαρίνα Αγ. Κηρύκου.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε και ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου Ικαρίας κ. Γεώργιος Κρητικός .

Επιστολή στο δασαρχείο Σάμου έστειλε ο Έπαρχος ζητώντας να μελετηθεί προς κατασκευή ένα δασικό οδικό δίκτυο όπου θα συνδέει τα τελευταία σπίτια του χωριού Κουντουμά, με το επαρχιακό δίκτυο στην περιοχή Πουλάτο πλησίον της εκκλησίας του Αγίου Νεκταρίου. Είναι ένας δρόμος πυρόσβεσης όπου η δημιουργία του αναστέλλει τον αποκλεισμό σε περίπτωσης πυρκαγιάς του χωριού Κουντουμά, και διέρχεται από τις περιοχές Κατσά –Αγγρελοπή –  Κοντοβασίλεικο

Σχολιάστε Ελεύθερα