5 τρόποι να αυξήσετε τη σεξουαλική ευχαρίστηση χρησιμοποιώντας προϊόντα durex

Υπάρχει ένας μύθος που λέει ότι η χρήση προφυλακτικού κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής μειώνει την απόλαυση και ωθεί το σεξ να γίνει μια βαρετή και καθόλου αυθόρμητη διαδικασία.

Αυτή η αντίληψη όχι μόνο δεν έχει κανένα έρεισμα στην πραγματικότητα, αλλά ταυτόχρονα καλλιεργεί συμπεριφορές που οδηγούν στην αύξηση των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων αλλά και των ανεπιθύμητων εγκυμοσύνων και συνεπώς των εκτρώσεων. Άρα δεν έχει κανένα πεδίο υγιούς εφαρμογής. Το θέμα φυσικά είναι ότι η χρήση προφυλακτικού και λιπαντικού όχι μόνο δεν αντιτίθεται στην ηδονή και τον αυθορμητισμό μεταξύ των ερωτικών παρτενέρ αλλά μπορεί να πάει το ερωτικό παιχνίδι ένα βήμα παραπέρα και να το κάνει ακόμα καλύτερο σε σχέση με την απόλυτα φυσική επαφή. Πώς θα γίνει αυτό; Με τα 5 παρακάτω προϊόντα durex που εγγυώνται απόλαυση στο maximum!

Durex total contant

Τα προφυλακτικά durex total contact στοχεύουν στο να δημιουργήσουν την ίδια ακριβώς αίσθηση που εξασφαλίζει η επαφή χωρίς προφυλακτικό, όπως λέει άλλωστε και η ονομασία τους. Αυτό το εξασφαλίζει όχι μόνο το πολύ λεπτό πάχος τους αλλά και το γεγονός ότι είναι εντελώς διαφανή. Παράλληλα, διαθέτουν λιπαντική επίστρωση, ώστε να δίνεται μια απόλυτα φυσική αίσθηση, στην οποία τίποτα δεν παρεμβάλλεται ανάμεσα στους δύο συντρόφους.

Durex invisible

Την ίδια ακριβώς αίσθηση προσφέρουν και τα προφυλακτικά durex invisible. Αποτελούν τα λεπτότερα durex προφυλακτικά, τα οποία ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά λεία και διαφανή, χωρίς όμως αυτό να στερεί από την προστασία τους, αφού τα τοιχώματά τους είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά. Ουσιαστικά, πρόκειται για προφυλακτικά, τα οποία πετυχαίνουν να περάσουν τελείως απαρατήρητα, όπως ακριβώς υπονοεί και το όνομά τους.

Durex pleasuremax

Από την άλλη, δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε προφυλακτικά που είναι σαν να μην υπάρχουν. Υπάρχει πάντα η δυνατότητα τα προφυλακτικά durex να γίνουν μέρος του ερωτικού παιχνιδιού και ως άλλα sex toys να δημιουργήσουν στιγμές γεμάτες ένταση και για τους δύο. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν τα προφυλακτικά durex pleasuremax. Έχουν σχεδιαστεί ώστε να διεγείρουν τις απολήξεις των νεύρων με ανάγλυφες κουκίδες και ραβδώσεις που αυξάνουν την απόλαυση τόσο του άντρα όσο και της γυναίκας. Έτσι, η χρήση του προφυλακτικού όχι μόνο δε γίνεται μια τυπική και αναγκαία διαδικασία αλλά αντίθετα μια επιθυμητή ενέργεια και για τους δύο.

Λιπαντικά durex

 Τα λιπαντικά durex μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλες τις φάσεις του ερωτικού παιχνιδιού, ενώ αποτελούν και εξαιρετικό λάδι για μασάζ με ρευστή και ευχάριστη υφή. Το βασικό τους χαρακτηριστικό είναι ότι έχουν ως βάση το νερό, οπότε λειτουργούν τέλεια με όλα τα προφυλακτικά και δεν αλλοιώνουν τη σύστασή τους, όπως τα λιπαντικά με βάση το λάδι. Επιπλέον, έχουν όμορφες αισθησιακές μυρωδιές που διεγείρουν την ερωτική διάθεση με τον καλύτερο τρόπο.

Durex intense gel

Το durex intense gel μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως λιπαντικό όσο και ως ένας πρωτότυπος και σίγουρος τρόπος να αυξηθεί η απόλαυση της γυναίκας. Διεγείροντας τις νευρικές απολήξεις το οργασμικό durex intense gel βάζει στο ερωτικό παιχνίδι εύκολα και γρήγορα τη σύντροφό σας και της χαρίζει μέγιστη απόλαυση που διαρκεί.

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock