Περιοδεία Κ. Μουτζούρη σε χωριά της Λέσβου

Την Αγιάσο επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, στα πλαίσια των περιοδειών που πραγματοποιεί μαζί με συνεργάτες του σε όλη την Λέσβο.

Τον Περιφερειάρχη συνόδευαν ο εκτελεστικός γραμματέας, Απόστολος Αλατζάς, ο αντιπεριφερειάρχης Λέσβου Πανάγος Κουφέλος, οι ειδικοί σύμβουλοι Μιχάλης Ταμβακέλλης, Μιχαήλ – Άνθιμος Δήσσος, Μιχάλης Πολυπαθέλλης, Γιώργος Σίμος και ο μηχανικός της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας, Νίκος Περγάμαλης.

Ο Περιφερειάρχης επισκέφτηκε το Πολυδύναμο Ιατρείο όπου ενημερώθηκε από το προσωπικό για τις άμεσες ανάγκες σε εξοπλισμό και έμψυχο δυναμικό, ενώ η πρόεδρος, Διαμάντω Ρουγγέλη, τον συνόδευσε και τον ενημέρωσε για τις προτεραιότητες που θέτει το Τοπικό Συμβούλιο, όπως η δημιουργία χώρου παρκινγκ και η ανακατασκευή του πρώην ΤΕΕ Αγιάσου.

Αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης έκανε την παρακάτω δήλωση: «Η Αγιάσος την οποία επισκέφτηκα με τους συνεργάτες μου, έχει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης και σε αυτό οφείλουμε να συμβάλλουμε όλοι. Ενημερώθηκα από την δραστήρια Πρόεδρο για τις άμεσες προτεραιότητες που θέτει το Τοπικό Συμβούλιο και στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας θα πράξουμε ότι χρειάζεται για να στηρίξουμε την προσπάθεια που καταβάλλουν για να καλυτερεύσουν την καθημερινότητα των κατοίκων».

Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνος Μουτζούρης, συνοδευόμενος από τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας, Απόστολο Αλατζά, επισκέφτηκε το Σκαλοχώρι. Εκεί τον υποδέχτηκε η πρόεδρος, Δέσποινα Μαιάκη, και μέλη του τοπικού συμβουλίου.

Ο Περιφερειάρχης παρακολούθησε τον Πανηγυρικό Εσπερινό στην εκκλησία της Κοινότητας, συνομίλησε με κατοίκους και επαγγελματίες, ενημερώθηκε για τα προβλήματα ενώ ακολούθησε επίσκεψη στο Καλό Λιμάνι. Χθες Παρασκευή 11 Ιουνίου, παρέστη στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Πελόπης στην πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην μνήμη του Αγίου Λουκά του Ιατρού, ενώ επισκέφτηκε το Πλωμάρι.

ΕΡΤ

Σχολιάστε Ελεύθερα