Σκακιστική σκυτάλη σε… πιο γρήγορο «Ίκαρο»

Γράφει ο Κοσμάς Κέφαλος

Ολοκληρώνεται το βράδυ της Πέμπτης το Ανοιχτό Διεθνές Πρωτάθλημα Αιγαίου «Ίκαρος 2020».

Ευρυγώνια άποψη του αγωνιστικού χώρου στον Αθλητικό Κέντρο Αγίου Κηρύκου με τις αποστάσεις μεταξύ των τραπεζιών αρκετά μεγαλύτερες από ότι συνήθως

Επικρατέστεροι για τις πρώτες θέσεις εμφανίζονται οι τέσσερις γκραν μετρ Ντέιβιντ (Ιταλία), Κοτρωνιάς, Νικολαΐδης και Μπανίκας. Το τίτλο του πρωταθλητή και της πρωταθλήτριας Αιγαίου διεκδικούν με αξιώσεις σκακιστές και σκακίστριες του «Ιππότη» Ρόδου.

Η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16/7, στις 9 το βράδυ στο Αθλητικό Κέντρο Αγίου Κηρύκου. Καλούνται οι γονείς, καθώς και οι φίλοι του πνευματικού παιχνιδιού να προσέλθουν για να χειροκροτήσουν τους νικητές, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (μάσκα, τήρηση αποστάσεων, αποφυγή χειραψιών, χρήση αντισηπτικών κ.ά.).

Την Παρασκευή 17, το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν ατομικά και ομαδικά τουρνουά γρήγορου σκακιού, καθώς και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις. Αν το επιτρέψει ο καιρός θα διεξαχθούν στην Πλατεία Αγίου Κηρύκου ή σε άλλο εξωτερικό χώρο.

Τις 43ες Διεθνείς Σκακιστικές Εκδηλώσεις «Ίκαρος 2020» διοργανώνουν η Δήμος Ικαρίας και ο Σκακιστικός Όμιλος Ικαρίας με την ευγενική χορηγία των ναυτιλιακών εταιρειών Blue Star και Dodekanisos Seaways.

Διευθυντής αγώνων είναι για μία ακόμα χρονιά ο Δημήτρης Σκυριανόγλου, επικεφαλής διαιτητής και υπεύθυνος της ζωντανής μετάδοσης παρτίδων ο Μιχάλης Ρουκουνάκης, διαιτητές η Βέρα Αβραμίδου, η Τέρη Κοτσερώνη, ο Νίκος Καμπάνης, ο Βαγγέλης Βιδάλης και η Κατερίνα Κυριάκου.

Την Επιτροπή Ενστάσεων συγκροτούν ο Νίκος Ορνιθόπουλος, η Ντάνα Ράιζνιτσε – Όζολα, ο Σπύρος Πέτσας, ο Χρήστος Μπανίκας και ο Αλμπέρτο Ντέιβιντ. Υπεύθυνοι Γραμματείας είναι ο Νίκος Λιτσαρδής και η Αναστασία Τσαρνά.

Αναλυτικά σκορ, στατιστικά στοιχεία, παρτίδες, καθώς και άλλες πληροφορίες, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://ikariachess.blogspot.com/

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock