Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν ΑΠΕ-ΜΠΕ και Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Μνημόνιο Συνεργασίας υπεγράφη μεταξύ του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων και του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Από πλευράς του ΑΠΕ-ΜΠΕ το μνημόνιο υπέγραψε ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής, Αιμίλιος Περδικάρης και από πλευράς του Πανεπιστημίου ο πρύτανης, Άγγελος Κότιος.

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν ΑΠΕ-ΜΠΕ και Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Σκοπός του Μνημονίου είναι η συνεργασία των δύο φορέων με στόχο την από κοινού αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους. Ειδικότερα προβλέπεται η παροχή τεχνογνωσίας, τεχνικών υποδομών εκπαίδευσης και εμπειρογνωμοσύνης σε ζητήματα που άπτονται της οικονομικής, εκπαιδευτικής, και ψηφιακής ανάπτυξης των δύο φορέων.   

Στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας το ΑΠΕ-ΜΠΕ αναλαμβάνει ρόλο Media Partner του Πανεπιστημίου Πειραιώς και το Πανεπιστήμιο θα αποτελέσει επιστημονικό εταίρο του ΑΠΕ-ΜΠΕ σε ζητήματα που αφορούν τα ΜΜΕ και την οικονομική ανάπτυξη.   

Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς θα συμβάλλει στην επιμόρφωση του προσωπικού του ΑΠΕ-ΜΠΕ, θα παρέχει στοιχεία και πληροφορίες (μελέτες, έρευνες) που θα βοηθούν τους δημοσιογράφους του ΑΠΕ-ΜΠΕ στο έργο τους και θα κατευθύνει μέρος της ακαδημαϊκής έρευνας σε ανάγκες και ερευνητικά ζητήματα που θα θέτει το Πρακτορείου.

Επίσης στο πλαίσιο του Μνημονίου οι δύο φορείς θα προχωρήσουν στην από κοινού ανάληψη πρωτοβουλιών και στη διοργάνωση εκδηλώσεων – ημερίδων – συνεδρίων, σε πεδία κοινού επιστημονικού ενδιαφέροντος.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading