Στη Χίο η Υπηρεσιακή Γραμματέας του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου

Επίσημες επισκέψεις τόσο στο ΚΥΤ Χίου όσο και στα Γραφεία της Υπηρεσίας Ασύλου πραγματοποίησαν την προηγούμενη εβδομάδα (10-11/6) στη Χίο, η Υπηρεσιακή Γραμματέας του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, Δρ. Φωτεινή Τ. Κουλούρη και ο Διοικητής της Υπηρεσίας Ασύλου, Μάριος Καλέας.

Πραγματοποίησαν συναντήσεις εργασίας με τον Διοικητή του ΚΥΤ της ΒΙΑΛ, Παναγιώτη Κιμουρτζή, τους υπευθύνους των Τομέων και τον Πρόεδρο των Συμβασιούχων Υπαλλήλων της ΥΠΥΤ, Γιάννη Μανδαμανδιώτη, αλλά και εκπροσώπους των εργαζομένων του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου στη Χίο, προκειμένου να συζητήσουν και για τα εργασιακά τους ζητήματα.

Στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής της, η κα Κουλούρη συναντήθηκε με τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Χίου, Ελένη Κανταράκη Ελένη. Παράλληλα είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τον Ξενώνα «Οίκος Αγάπης» του Ψυχαργώ, το Κέντρο Ημέρας «Αποστολή» και το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, φορείς Υγείας οι οποίοι σε σύνδεση με το έργο του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου παρέχουν τις υπηρεσίες τους προς τους αιτούντες άσυλο και τους επωφελούμενους.

Τέλος όπως αναφέρει το δελτίο τύπου, είχε συνάντηση εργασίας και με τον Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας Β. Αιγαίου, Παντελή Βρουλή.

ΕΡΤ

Σχολιάστε Ελεύθερα