Επικαιρότητες…..

Γράφει ο Μπάμπης Δρακόπουλος

Κλάσμα των ημερών και των έργων της Ακροδεξιάς Νομενγκλατούρας και του κ Μητσοτάκη με την λεοντή της ΝΔ.

Επικαιρότητες…..

Αν έχεις τέτοιο Πρωθυπουργό και τέτοια Κυβέρνηση τί να τους κάνεις τους εχθρούς! Παραφράζουμε την γνωστή λαϊκή ρήση για να τονίσουμε το μέγεθος του Πολιτικού Ανδρός και της Κυβέρνησής (του) καθώς σταχυολογούμε εν τάχει ορισμένες από τις επιδόσεις του. Η σειρά με την οποία αναφέρονται δεν έχει καμία αξιολογική σημασία.

  1. Συνάντηση «τυχαία» του κ. Μητσοτάκη με τον κατοχικό ηγέτη των Τουρκοκυπρίων στην…. κουζίνα (!) ξενοδοχείου των Βρυξελλών στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Aferim ogloum!
  2. Αποκλεισμός της Ελλάδας δύο φορές απ΄ την Συνδιάσκεψη για την Λιβύη με Γερμανική μεθόδευση και δίχως καμία επίσημη διαμαρτυρία της Ελληνικής Κυβέρνησης. «Καθάρισαν» μ΄ ένα τιτίβισμα του κ. Δένδια για εσωτερική κατανάλωση. Danke! Aferim ogloum!
  3. Με Γερμανική επίσης απαίτηση – κατόπιν καταγγελίας Πούτιν – έκλεισαν τις πόρτες στους Ρώσους τουρίστες οι οποίοι οδηγήθηκαν στην αγκαλιά του Ερντογάν. Και πάλι Danke, Aferim ogloum.
  4. Έκλεισαν την είσοδο λόγω ….κορωνοϊού στους Άγγλους τουρίστες και πάλι με απαίτηση των Γερμανών. Aferim ogloum.    (Αλήθεια, με τις πολεμικές επανορθώσεις και τα αναγκαστικά δάνεια του Γ΄ Ράιχ (1941 – 1943) από την λιμοκτονούσα Ελλάδα τί γίνεται;)
  5. Εμβολιόδωρο 150 € στην Νεολαία, που όμως πρέπει να καταναλώσει σε ανάγκες που η Πολιτεία οφείλει να παρέχει δωρεάν στην Νέα Γενιά. Με άλλα λόγια, τα 150€ πάνε από την μία τσέπη στην άλλη  ενός ανάλγητου Κράτους, φτάνει να γίνεται ντόρος της ποιότητας και της αισθητικής Πορτοσάλτε, Άδωνη και άλλων βρυκολάκων της Ακροδεξιάς γαλαντομίας.
  6. Ούτε λέξη για τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για τον κόσμο της δουλειάς και την πραγματική ανάπτυξη της χώρας (Τσίπρας – Δραπετσώνα -28/6/΄21 και στην Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ – Κατράκειο Νικαίας – 2/7/΄21), προτάσεις που σαρώνουν κυριολεκτικά το νομοθετικό τερατούργημα του μηδέποτε εργασθέντος κ. Χατζηδάκη. Πέπλος σιωπής και από τα κατ΄ ευφημισμόν ΜΜΕ με τους αργυρώνητους Γκαιμπελίσκους και των δύο φύλων να ασχολούνται μέχρις αηδίας με την καθημερινότητα των δραστών του κοινού εγκλήματος και των άμοιρων θυμάτων τους και μάλιστα επιλεκτικά . Για τον άτυχο πχ  Γιώργο Καραϊβάζ και τον Σήφη Βαλυράκη , νερό κι αλάτι.
  7. Το νερό είναι Κοινωνικό αγαθό και ως εκ τούτου δεν επιτρέπεται να μετατραπεί σε εμπόρευμα (Απόφαση ΣΤΕ). Κατάφεραν οι κύριοι αυτοί να περάσουν από την πίσω πόρτα τροπολογία σε άσχετο Νομοσχέδιο  διάταξη που επιτρέπει το ξεπούλημά του σε ιδιώτες. Καταψήφισε όλη η Αντιπολίτευση πλην Λακεδαιμονίων: του ΚΙΝΑΛ.  Σκεφτείτε να γίνει, λέει, Αρχηγός του ΚΙΝΑΛ ο κ. Λοβέρδος… Ώ, ρε γλέντια !!
  8. «Γειτονική χώρα» ονομάζουν την Βόρεια Μακεδονία.  Άν τολμήσουν να την πουν με το όνομά της θα τους κόψει την γλώσσα ο Σαμαράς, ο οποίος γλεντάει , κυριολεκτικά,  τον κ.Μητσοτάκη ως ο ισχυρός ανήρ της παρατάξεως. «Δεν ψηφίζω, δεν ψηφίζω τις Συμφωνίες» . Δυσδιάκριτο το επίχαρμα για όσους δεν ξέρουν να διαβάζουν πίσω από τις αράδες του Σαμαρικού λεξιλογίου και των ημετέρων.

Δια ταύτα και μύρια όσα άλλα, ο Πολιτικός Κόσμος  και κυρίως η ΝΔ , η παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής οφείλει να τους στείλει σπίτι τους  σήμερα – χθες . Η Χώρα οδηγείται σε αδιέξοδα μέσα σ΄ ένα περιβάλλον κατάρρευσης της κοινωνικής συνοχής και σοβαρές προσπάθειες από ορισμένες πλευρές να ξαναμοιραστεί η γεωστρατηγική, γεωπολιτική , γεωοικονομική τράπουλα στον άμεσο διεθνή μας περίγυρο. Είναι πασιφανές ότι αυτή η Κυβέρνηση δεν διαθέτει καμία προϋπόθεση να διαχειριστεί τέτοιου είδους προβλήματα.

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.