H Επίσκεψη του Ανδρέα Μιχαηλίδη στην Ικαρία

Ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στο νησί μας την Παρασκευή 16 Ιουλίου, όπου βρέθηκε σε κομματική συζήτηση στην αίθουσα του Κουντουμά, τηρουμένων όλων των μέτρων που προβλέπονται για την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού. Είχε προηγηθεί συνάντηση με τον διοικητή του Νοσοκομείου Ικαρίας Γεωργίου Γλαρού, όπου συζητήθηκαν οι όσε δυσκολίες αντιμετωπίζει το νησί μας στα θέματα υγείας.

H Επίσκεψη του Ανδρέα Μιχαηλίδη στην Ικαρία

Ένα θέμα που ταλανίζει προς το παρόν το νησί και ότι αφορά την υγεία είναι η επικείμενη έλλειψη του αναισθησιολόγου, ο βουλευτής Χίου ζήτησε από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Ικαρίας να θέσουν τα ζητήματα που αφορούν τον τόπο μας, προκειμένου να αξιοποιηθούν για επικείμενες ερωτήσεις στην βουλή. Στην αίθουσα του Κουντουμά συζητήθηκαν αρκετά ζητήματα, που αφορούν και γενικότερα την πολιτική και τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο επόμενο διάστημα, καθώς και τοπικά ζητήματα, που αφορούν την υγεία, το περιβάλλον (υπερβόσκηση, έλλειψη νερού κ.τ.λ) καθώς και γενικότερα ζητήματα που αφορούν το Βόρειο Αιγαίο. Ο κύριος Μιχαηλίδης βρέθηκε σήμερα στους εορτασμούς της 109ης επετείου της Ικαριακής επανάστασης ενώ υπήρξε και συζήτηση με τον δήμαρχο Ικαρίας και άλλους τοπικούς φορείς.


Το παρόν κείμενο αποτελεί ρεπορτάζ του περιοδικού μας και όχι επίσημο κείμενο από κάποιον σχετικό φορέα (π.χ. ΣΥΡΙΖΑ Ικαρίας, τον βουλευτή Ανδρέα Μιχαηλίδη ή άλλους φορείς). Εαν υπάρξει κάποιο κείμενο εξ’αυτών θα ανακοινωθεί στη συνέχεια.

Loading

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading