Περιοδεία του Κυριάκου Βελόπουλου στη Σάμο

Ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκος Βελόπουλος, συνοδεία βουλευτών και στελεχών του κόμματος, θα περιοδεύσει στο νησί της Σάμου την Πέμπτη 29 και την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021. 

Περιοδεία του Κυριάκου Βελόπουλου στη Σάμο

Ειδικότερα, την Πέμπτη το πρωί στις 10 ο κος Βελόπουλος θα επισκεφθεί την αγορά του Πυθαγόρειου, όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους του νησιού, ακολούθως στις 11 το πρωί θα μεταβεί στο hot spot στην περιοχή Ζερβού, όπου θα κάνει αυτοψία στο χώρο, ενώ θα ακολουθήσουν δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους. Στις 12:30 το μεσημέρι ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ θα μεταβεί στην πόλη της Σάμου όπου θα περιοδεύσει στην κεντρική αγορά του νησιού και στην συνέχεια θα επισκεφθεί την πυροσβεστική υπηρεσία του νησιού, τη Λιμενική αρχή, αλλά και την Αστυνομική Διεύθυνση της Σάμου. 

Νωρίς το απόγευμα, ο κ. Βελόπουλος  θα βρίσκεται στο Βαθύ της Σάμου, ενώ στις 18:00μμ θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου προς τα ΜΜΕ (Ξενοδοχείο “ΑΙΟΛΙΣ” –  Θεμιστοκλή Σοφούλη 33 , Βαθύ Σάμου 2273028904).

Την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021 ο κ. Βελόπουλος θα επισκεφθεί το Καρλόβασι, όπου θα συναντηθεί με κατοίκους της περιοχής, ενώ νωρίς το μεσημέρι θα αναχωρήσει από το νησί. 

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock