Η Ελληνικής λύση για την επίσκεψη του προέδρου στη Σάμο

Από το Πυθαγόρειο ξεκίνησε σήμερα την περιοδεία του στην Σάμο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος περιόδευσε στην αγορά του Πυθαγορείου, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής, οι οποίοι του εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί.

Στην συνέχεια ο κ. Βελόπουλος μετέβη στην περιοχή των Μυτιληνιών, όπου μιλώντας στους δημοσιογράφους, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, αναφορικά με την πολιτική που ασκεί στα Ελληνο-τουρκικά, στην αντιμετώπιση της πανδημίας, στην οικονομία, στο μεταναστευτικό και στα προβλήματα της Περιφέρειας.

Ειδικότερα, για τα Ελληνο-τουρκικά ο κ. Βελόπουλος υπογράμμισε το όψιμο ενδιαφέρον κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, στην πρόταση της Ελληνικής Λύσης να ληφθούν μέτρα κατά της Τουρκίας από την Ευρώπη, ενώ κάλεσε τους Έλληνες πολίτες να προχωρήσουν σε εμπάργκο κατά των τουρκικών προϊόντων.

Στο θέμα του κορωνοϊού, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης στηλίτευσε την αποτυχημένη πολιτική της κυβέρνησης στην αντιμετώπισης της πανδημίας και στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.

Αναφορικά με την οικονομία, εστίασε στην έκθεση του ΔΝΤ, την οποία απέκρυψαν τα ΜΜΕ, και η οποία επισημαίνει ότι τα χρήματα από το Ταμείο Ανάκαμψης δεν θα καταλήξουν στον Ελληνικό λαό και τις ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά στις εισαγωγές, πράγμα το οποίο θα σημάνει εκτίναξη του ελλείμματος του εμπορικού ισοζυγίου της χώρας.

Σε ό,τι αφορά το μεταναστευτικό, επανέλαβε την ανάγκη να κλείσουν όλες οι ΜΚΟ που ευθύνονται για την διακίνηση λαθρομεταναστών, να θωρακιστούν τα σύνορα της χώρας και να γίνεται push back, καθώς και στην ανάγκη ανέγερσης τείχους 203 χλμ στον Έβρο.

Ο κ. Βελόπουλος δεν παρέλειψε, επίσης, να αναφερθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Σάμος και η Περιφέρεια γενικότερα, υπογραμμίζοντας την αδιαφορία της κυβέρνησης για την αγροτική οικονομία, την κτηνοτροφία και την αλιεία, που αποτελούν τους πυλώνες της οικονομικής πολιτικής της Ελληνικής Λύσης.

Το απόγευμα στις 18:00 θα δοθεί συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο ΑΙΟΛΙΣ (Θεμιστοκλή Σοφούλη 33) στο Βαθύ της Σάμου.

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock