Έρχεται η 6η και τελευταία Σεζόν του Lucifer

Το Netflix κυκλοφόρησε επιτέλους το επίσημο trailer για την 6η και τελευταία σεζόν του Lucifer, το οποίο θα μας πει οριστικό αντίο στις 10 Σεπτεμβρίου. Το νέο trailer είναι αυτό ακριβώς που επιθυμείτε να δείτε, με τον “Λούσι” και τις διαβολεμένες περιπέτειές του να συνεχίζονται.

Έρχεται η 6η και τελυταία Σεζόν του Lucifer

Τα γεγονότα θα συνεχιστούν ακριβώς μετά το 2ο μέρος της 5ης σεζόν με τον Lucifer και την Chloe να είναι ένα βήμα πιο κοντά «στο όνειρο», αφού εκείνος έκοψε τα φτερά του κακού δίδυμου αδελφού του, Michael, διεκδικώντας το Flaming Sword και ουσιαστικά να γίνει Θεός.

Η 6η σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια για τα οποία γνωρίζουμε μερικές πληροφορίες. Ο D.B. Woodside που παίζει τον Amenandiel δήλωσε πως σκηνοθέτησε ένα τελείως διαφορετικό “σφήνα” επεισόδιο στη σεζόν που λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκειας μιας νύχτας.

Ενώ ο Kevin Alejandro που παίζει τον Dan σκηνοθέτησε το πρώτο επεισόδιο της 6ης σεζόν, το οποίο περιέγραψε ως ένα “πολύ διασκεδαστικό” και αποκάλυψε ότι θα έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που είδαμε τελευταία φορά τους ήρωες.

Η 6η και τελευταία σεζόν του Lucifer θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο Netflix.

Δείτε το trailer

Πληροφορίες από το unboxholics

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock