Ευάγγελος Αντώναρος:Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη

«Ο κόσμος καταλαβαίνει ότι το Σύνταγμα και οι νόμοι, γίνονται ακορντεόν ανάλογα με τις ανάγκες του κυρίου Μητσοτάκη»

Ευάγγελος Αντώναρος:Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη

«Η αντίστροφη μέτρηση για τον κύριο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση του έχει αρχίσει. Μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουμε καθαρότερη εικόνα, αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν θα αντέξει πολύ χρόνο ακόμη», είπε Στο Κόκκινο και στον Νίκο Ξυδάκη, ο δημοσιογράφος και πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος στις κυβερνήσεις από το 2004 ως το 2009, Ευάγγελος Αντώναρος.

«Ο κόσμος ταλαιπωρείται με τους χαμηλούς μισθούς. Αναγκάζεται να πληρώνει για τα καθημερινά αγαθά σε τιμές οι οποίες συνεχώς ανεβαίνουν. Είναι απαράδεκτο, στην Γερμανία όπου οι άνθρωποι βγάζουν τρείς φορές περισσότερα χρήματα από το μέσο Έλληνα, τα προϊόντα να έχουνε χαμηλότερες τιμές από ότι στην Ελλάδα.

Αρχίζει η σχολική χρονιά και οι εκατομμύρια οικογένειες πρέπει να προετοιμαστούν να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο. Έχουν έξοδα και την ίδια ώρα δεν ξέρουμε πώς θα ανοίξουν τα σχολεία.

Βλέπουμε σήμερα, φιλικά διακείμενα προς την κυβέρνηση μέσα ενημέρωσης (Το Βήμα, Τα Νέα) να λένε ότι τα σχολεία θα είναι βόμβες μετάδοσης του κορονοϊού. Τι έκανε η κυβέρνηση τα τελευταία δύο χρόνια για τα σχολεία;

Βγαίνει ο υπουργός Ανάπτυξης στα κανάλια και λέει ότι η κυβέρνηση θα εξισορροπήσει τις αυξήσεις που έρχονται με τις μειώσεις φόρων. Πότε θα έρθουν αυτές οι μειώσεις;

Έχουμε τον υπουργό Οικονομικών που λέει ότι με την βοήθεια του Θεού δεν θα αυξηθούν οι τιμές.

Όλα αυτά είναι μηνύματα εκφοβισμού που επιβαρύνουν τον κόσμο και εντείνουν την κοινωνική δυσαρέσκεια, καθώς στέλνουν το μήνυμα ότι αυτή η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για την καθημερινότητα των πολιτών, για το πώς θα τα βγάλει πέρα και θα αντιμετωπίσει τις δυσκολίες».

Αυγή

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock