Μαζική απάντηση στα φασιστοειδή και όσους τα καλύπτουν

Με μια μεγάλη και μαχητική πορεία στους δρόμους της Σταυρούπολης, χιλιάδες μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενοι και γονείς έδωσαν δυναμική απάντηση στα φασιστοειδή και ξεκαθάρισαν ότι οι φασίστες δεν χωρούν ούτε στα σχολεία, ούτε πουθενά, θα μπει μπλόκο στους φασίστες σε κάθε γειτονιά.

Μαζική απάντηση στα φασιστοειδή και όσους τα καλύπτουν

«Ούτε στα σχολεία, ούτε πουθενά, μπλόκο στους φασίστες σε κάθε γειτονιά»«Χρυσαυγίτες ρουφιάνοι των αφεντικών, ξανά θα σας τσακίσει η πάλη των λαών», είναι κάποια από τα συνθήματα που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της μαχητικής -παρά τη βροχή- πορείας.

Στην κεφαλή της πορείας βρέθηκε το πανό της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Θεσσαλονίκης, που έγραφε: «Αίμα μαθητή… από χέρι φασίστα; Ως εδώ! Έξω οι φασίστες από τα σχολεία».

Οι μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενοι και γονείς έσπασαν το κλίμα εκφοβισμού και την απόπειρα τρομοκράτησης, με την αποτυχημένη απόπειρα των φασιστοειδών να χτυπήσουν την κινητοποίηση, κάτι που οδήγησε στην άτακτη φυγή τους, μετά την άμεση απάντηση των εργαζόμενων και των φοιτητών.

Στην μαχητική συγκέντρωση στην πλατεία Τερψιθέας, οι ομιλητές ξεκαθάρισαν ότι η μάχη ενάντια στον φασισμό είναι διαρκής και δίνεται στα σωματεία, στους φοιτητικούς συλλόγους, στα 15μελή και στις γειτονιές.

902

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading