Εορτασμός της ένωσης της Σάμου χωρίς παρελάσεις

Χωρίς παρέλαση στρατιωτικών και μαθητικών τμημάτων θα εορταστεί η Ένωση της Σάμου με την Ελλάδα, όπως αποφάσισαν ομόφωνα οι φορείς που συμμετείχαν στην έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε στο Διοικητήριο, ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, Βασίλης Πανουράκης.

Εορτασμός της ένωσης της Σάμου χωρίς παρελάσεις

Σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε με θέμα τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας, εκφράστηκε από όλους η άποψη, για προληπτικούς λόγους να μην πραγματοποιηθεί η παρέλαση, την Κυριακή, 14 Νοεμβρίου στο πλαίσιο εορτασμού της ενσωμάτωσης της νήσου Σάμου με την μητέρα Ελλάδα.

Η απόφαση πάρθηκε καθώς στην εκδήλωση συμμετέχουν πέραν των ενστόλων και μαθητών, σύλλογοι και οργανώσεις από όλο το νησί της Σάμου. Λόγω της επιδημιολογικής κρίσης, που είναι σε εξέλιξη στη χώρα μας, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις σύμφωνα με το εορταστικό πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένων της επίσημης δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, επιμνημόσυνη δέηση στον Ανδριάντα του Θεμιστοκλή Σοφούλη και κατάθεση στεφάνων.

Την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας, Ευάγγελος Τουρνάς, ο οποίος είναι Πτέραρχος εν αποστρατεία και διετέλεσε Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας από τις 7 Μαρτίου 2013 έως 27 Φεβρουαρίου 2015.

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading