Εκδήλωση της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ για το μεταναστευτικό

Εκδήλωση – τηλεδιάσκεψη με θέμα «Η αντιδραστική στρατηγική της ΕΕ στο Προσφυγικό – Μεταναστευτικό και οι θέσεις του ΚΚΕ» διοργανώνουν η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ και η Διατμηματική Επιτροπή της ΚΕ του ΚΚΕ για τους Πρόσφυγες και Μετανάστες, την Παρασκευή 26 Νοέμβρη στις 6.30 μ.μ.

Εκδήλωση της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ για το μεταναστευτικό

Στην εκδήλωση θα υπάρξουν δύο κεντρικές εισηγήσεις:

  • «Η αντιδραστική στρατηγική της ΕΕ στο Προσφυγικό – Μεταναστευτικό, οι συμφωνίες και οι κανονισμοί όξυνσης του προβλήματος. Το Προσφυγικό ως γεωπολιτικό εργαλείο στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς» από τον Κώστα Παπαδάκη, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.
  • «Η πολιτική διαχείρισης του Προσφυγικού – Μεταναστευτικού από τις κυβερνήσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, οι επικίνδυνοι νόμοι τους και οι θέσεις του ΚΚΕ» από την Κατερίνα Γεράκη, υπεύθυνη της Διατμηματικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ για τους Πρόσφυγες και Μετανάστες.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Λευτέρης Νικολάου – Αλαβάνος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και θα παρέμβουν τα ΚΚ Τουρκίας, ΚΚ των Εργαζομένων ΙσπανίαςΚΚ Σουηδίας και ΚΚ Αυστρίας.

Επίσης, παρεμβάσεις θα γίνουν από στελέχη του εργατικού κινήματος, Επιτροπών Αγώνα και φορέων από τα νησιά ΛέσβοΣάμο και Χίο, από εκπροσώπους εργαζομένων σε δομές.

Η εκδήλωση θα προβληθεί ζωντανά στο Youtube.

902

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading