Αναφορικά με τις δηλώσεις Γεωργιάδη για φωτογραφίες του Γ.Κατρούγκαλου και της Ε.Κουντουρά με τον εμπλεκόμενο στην υπόθεση Αυγενάκη, Εμ.Μπαμπάμτση, ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει ότι «η στάση της ΝΔ και προσωπικά του κ. Μητσοτάκη είναι θλιβερή»

«Στη σημερινή του προσπάθεια να υπερασπιστεί τον Λ.Αυγενακη, που φέρεται να εμπλέκεται σε εγκληματικό κύκλωμα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κ. Γεωργιάδης ξεπέρασε και τον χειρότερο του εαυτό», τονίζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τις δηλώσεις Γεωργιάδη στον ΣΚΑΙ για φωτογραφίες στις οποίες εικονίζεται ο Γ. Κατρούγκαλος και Ε. Κουντουρά με τον εμπλεκόμενο στην υπόθεση Αυγενάκη, Εμ.Μπαμπάμτση.
Στην ίδια ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι «ο Α. Γεωργιάδης έφτασε στο σημείο σε τηλεοπτική του συνέντευξη να δείχνει φωτογραφίες από το κινητό του και να ισχυρίζεται ότι υπουργοί της κυβέρνησης (Γ.Κατρούγκαλος και Ε.Κουντουρά) ήταν με τον υπόδικο Μπαμπάμτση, ενώ εικονιζόταν άλλο πρόσωπο πράγμα που και ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μετά την κατακραυγή, αναγκάστηκε να παραδεχτεί».
«Η στάση της ΝΔ και προσωπικά του κ. Μητσοτάκη είναι θλιβερή. Άραγε ως πότε θα υπερασπίζονται τον κ. Αυγενακη και θα καταφεύγουν σε ανόητες χυδαιότητες και γκεμπελισμούς», σημειώνει τέλος ο ΣΥΡΙΖΑ.
![]()