Συνάντηση της νέας υποδιοικήτριας του Νοσοκομείου Ικαρίας με τον περιφερειάρχη

Κατά την επίσκεψη του στην Ικαρία, ο Κύριος Μουτζούρης συναντήθηκε με όλες τις τοπικές αρχές, ενώ έδωσε και Συνέντευξη τύπου, που μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο ράδιο Ικαρία. Μέσα σε όλες τις συναντήσεις του, ήταν και αυτή με την νέα υποδιοικήτρια του νοσοκομείου Ικαρίας.

Συνάντηση της νέας υποδιοικήτριας του Νοσοκομείου Ικαρίας με τον περιφερειάρχη

Η ίδια σε ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook αναφέρει τα εξής:

Υποδεχτήκαμε χτες 28 Ιανουαρίου στο Γ. Ν – Κ.Υ Ικαρίας τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κύριο Κωνσταντίνο Μουτζούρη συνοδευόμενο από τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κύριο Βασίλη Πανουράκη, την Θεματική Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κυρία Άννη Ανδρεάδου, τον Εκτελεστικό Γραμματέα της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κύριο Απόστολο Αλατζά και τον Έπαρχο Ικαρίας κύριο Παναγιώτη Γενούζο.

Κατά την επίσκεψη τους συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το νοσοκομείο μας όπως την ολοκλήρωση μελέτης η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη για την επέκταση και κτιριακή αναβάθμιση του, έργο αξίας 361.107,98€

Επίσης ο περιφερειάρχης μας δεσμεύτηκε για την παροχή επιπλέον κινήτρων, όπως επιδότηση ενοικίου στους γιατρούς που θα διοριστούν στο νοσοκομείο μας.

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.