Είναι σίγουρος….

Από τη Σύνταξη

Ο Ζελένσκι το έχει σιγουράκι ότι την Τετάρτη θα μπει η Ρωσία στην χώρα του. Όπως είπε ενημερώθηκε για αυτό, δεν μας είπε βέβαια από ποιόν.

Είναι σίγουρος….

Η Ρωσία όπως έχουμε ξαναγράψει δεν αποτελείται από χαζούς ανθρώπους, τουλάχιστον ο Πούτιν δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Οι ΗΠΑ και η Βρετανία παίζει το παιχνίδι της, από πίσω σιγοντάρουν και οι Γάλλοι. Πάντα μιλάμε για τους πολιτικούς και όχι για τους πολίτες, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό.

Έτσι όπως το αναφέρει ο πρόεδρος της Ουκρανίας, θα πρέπει να το παίξουμε και στο στοίχημα, γιατί που ξέρεις μπορεί να μην μπει την Τετάρτη αλλά να μπει την Πέμπτη ή την Παρασκευή. Θα μας τρελάνουν εντελώς.

Μάλιστα ο πρόεδρος μίλησε για την ημέρα της ενότητας του Ουκρανικού λαού. Ανακήρυξε την 16η Φεβρουαρίου ως επέτειο για κάτι που σίγουρα δεν θα γίνει, αλλά ο πρόεδρος είναι σίγουρος και πρέπει να φοβηθούμε όλοι τώρα.

Τελοσπάντων για να τελειώσουμε με το τρολάρισμα, γιατί μόνο αυτό είναι που πραγματικά μπορεί κάποιος να κάνει όταν ακούει πράγματα που είναι εξωφρενικά και σκοπό έχουν να εκφοβίσουν τον κόσμο, ας δούμε τι ακριβώς είπε:

«Σπουδαίοι άνθρωποι μιας σπουδαίας χώρας! Υπήρξαν σοβαρές εξωτερικές και εσωτερικές προκλήσεις μπροστά στη χώρα μας, οι οποίες απαιτούν υπευθυνότητα, εμπιστοσύνη και συγκεκριμένες ενέργειες από εμένα και τον καθένα μας.Μας εκφοβίζει ένας μεγάλος πόλεμος και ορίζουμε για άλλη μια φορά την ημερομηνία της στρατιωτικής εισβολής. Δεν είναι η πρώτη φορά. Αλλά το κράτος μας είναι ισχυρότερο σήμερα από ποτέ.Προσπαθούμε για ειρήνη και θέλουμε να λύσουμε όλα τα ζητήματα αποκλειστικά μέσω διαπραγματεύσεων. Και το Donbass, και η Κριμαία θα επιστρέψουν στην Ουκρανία. Μόνο με διπλωματικό τρόπο.Δεν χαζεύουμε άλλου, αλλά δεν θα δώσουμε τα δικά μας. Έχουμε έναν καταπληκτικό στρατό. Τα αγόρια μας διαθέτουν μοναδική εμπειρία μάχης και σύγχρονα όπλα. Αυτό είναι ήδη φορές ισχυρότερο από το στρατό πριν από οκτώ χρόνια. Είμαστε σίγουροι για τις ένοπλες δυνάμεις μας, και ο στρατός μας επίσης πρέπει να νιώθει την υποστήριξή μας, τη συντροφικότητα και την ενότητά μας Η βάση του στρατού μας είναι η εμπιστοσύνη των δικών μας ανθρώπων και μια ισχυρή οικονομία.

Μας λένε ότι η 16η Φεβρουαρίου θα είναι ημέρα επίθεσης. Θα την κάνουμε μέρα ένωσης. Το διάταγμα έχει ήδη υπογραφεί. Σήμερα το απόγευμα θα κρεμάσουμε εθνικές σημαίες, θα βάλουμε γαλαζοκίτρινες κορδέλες και θα δείξουμε στον κόσμο την ενότητά μας.

Έχουμε μια μεγάλη ευρωπαϊκή φιλοδοξία. Θέλουμε ελευθερία και είμαστε έτοιμοι να την ψηφίσουμε. 14 χιλιάδες υπερασπιστές και πολίτες που πέθαναν σε αυτόν τον πόλεμο μας παρακολουθούν από τον ουρανό. Και δεν θα προδώσουμε τη μνήμη τους.Όλοι θέλουμε να ζούμε ευτυχισμένοι, και η ευτυχία αγαπά τους δυνατούς. Ποτέ δεν μπορέσαμε να τα παρατήσουμε και δεν πρόκειται να το μάθουμε αυτό. Αγαπώ την Ουκρανία! Είμαστε ήσυχοι! Είμαστε δυνατοί! Είμαστε μαζί!»

Τι άλλο να πούμε έχει ξεφύγει εντελώς η κατάσταση

Loading

One thought on “Είναι σίγουρος….

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.