Συνέντευξη του Κ. Ζαχαριάδη στην ΕΡΤ Βορείου Αιγαίου

Στη Μυτιλήνη βρέθηκε την Τετάρτη 2 Μαρτίου ο τομεάρχης εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου, που έχει ξεκινήσει για την συζήτηση των πολιτικών προτάσεων του κόμματος , ενόψει του συνεδρίου 14-17 Απριλίου.

Συνέντευξη του Κ. Ζαχαριάδη στην ΕΡΤ Βορείου Αιγαίου

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Καλλονή Λέσβου, ενώ ο κ. Ζαχαριάδης συναντήθηκε με εκπροσώπους εργαζομένων και περιόδευσε στην αγορά της πόλης, όπου του μεταφέρθηκε η αγωνία των πολιτών από το “εξοντωτικό” κόστος της ενέργειας καταλογίζοντας ευθύνες στην κυβέρνηση, καθώς “δεν προνόησε σε αυτόν τον τομέα”.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται ένα συνέδριο συνοχής, ανασυγκρότησης εξωστρέφειας αντιστοίχισης της κομματικής του βάσης με την εκλογική δύναμη και τις κομματικές απαιτήσεις. Ο κύριος Μητσοτάκης δεν μπορεί να δώσει απαντήσεις στα προβλήματα των πολιτών οι οποίοι θα αναζητήσουν λύσεις . Ο ΣΥΡΙΖΑ σαν μια δύναμη που θέλει να κυβερνήσει ξανά, πρέπει να εξηγήσει ότι είναι μια δύναμη που έχει ακούσει τα προβλήματά τους και έχει μάθει από τα λάθη του παρελθόντος», είπε χαρακτηριστικά.

ΕΡΤ

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro