Αναπτύσσονται Σύριοι μισθοφόροι κατά τον Ζελένσκι στην Ουκρανία

Νέο μήνυμα από τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι από την εμπόλεμη Ουκρανία.

Αναπτύσσονται Σύριοι μισθοφόροι κατά τον Ζελένσκι στην Ουκρανία

Ο Ουκρανός πρόεδρος υποστήριξε ότι η Ρωσία έχει στείλει Σύρους μισθοφόρους στην Ουκρανία, ενώ εμφανίστηκε να μην είναι ικανοποιημένος από όσα αποφασίστηκαν στην άτυπη Σύνοδο Κορυφής που γίνεται στις Βερσαλλίες, λέγοντας ότι χρειάζονται πιο δυναμικές κινήσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Απευθυνόμενος στους συμπατριώτες του, o Βολοντίμιρ Ζελένσκι είπε ακόμα ότι χρειάζεται χρόνος και υπομονή «μέχρι να φτάσουμε στη νίκη» και ότι είναι σε ένα στρατηγικό σημείο οι επιχειρήσεις.

«Είναι αδύνατο να πούμε πόσες ημέρες έχουμε ακόμη για να απελευθερώσουμε την ουκρανική γη. Αλλά μπορούμε να πούμε ότι θα το κάνουμε. Γιατί έχουμε ήδη φτάσει σε ένα κομβικό σημείο» δήλωσε σε τηλεοπτικό διάγγελμα.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έδωσε σήμερα εντολή στον στρατό του να διευκολύνει την αποστολή «εθελοντών» μαχητών στην Ουκρανία σε απάντηση στο ότι στέλνονται, σύμφωνα με τον ίδιο, «μισθοφόροι» από τη Δύση. «Αν βλέπετε ότι υπάρχουν ανθρώποι που θέλουν να πάνε εκεί εθελοντικά και το κάνουν όχι για τα χρήματα, αλλά για να βοηθήσουν αυτούς που ζουν στο Ντονμπάς (στην ανατολική Ουκρανία), τότε θα πρέπει να τους πλησιάσουμε και να τους βοηθήσουμε να πάνε στη ζώνη μάχης», δήλωσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν, απαντώντας σε σχετική πρόταση του Ρώσου υπουργού Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού.

Πρώτο θέμα

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro