Διασωληνώθηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Από τη σύνταξη

Ο ΓΓ της εγκληματικής οργάνωσης (όπως αναγνωρίστηκε από την Ελληνική δικαιοσύνη) της Χρυσής Αυγής, και έγκλειστος στις φυλακές του Δομοκού, νόσησε από Κορωνοϊό πριν από λίγες ημέρες και σήμερα κρίθηκε απαραίτητη η διασωλήνωσή του.

Διασωληνώθηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Έτσι ο Νίκος Μιχαλολιάκος νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λάρισας. Η κατάσταση του θεωρείται κρίσιμη καθώς έχει υποκείμενα νοσήματα. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος σύμφωνα με ρεπορτάζ του CNN είναι καπνιστής, παχύσαρκος και με σακχαρώδη διαβήτη, ενώ δεν είχε εμβολιαστεί έναντι του κορωνοϊού.

Μέσα σε αυτή την είδηση όμως θα πρέπει να προσθέσουμε ότι παρόλο που έχει κριθεί η Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση, συνεχίζει να διατηρεί ιστολόγια που εκθέτει τις απόψεις της. Μέσα σε αυτά τα ιστολόγια αρθρογραφούσε και ο ΓΓ της οργάνωσης, μέσα από τη φυλακή. Ο Μιχαλολιάκος καθώς και άλλα μέλη της οργάνωσης είχαν αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου και για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού. Ο έγκλειστος αρχηγός τους από τι φαίνεται κινδυνεύει, τους καλούμε λοιπόν να αναλογιστούν τις συνέπειες της προπαγάνδας τους, που όμως δεν μας κάνει εντύπωση.

 5 total views,  1 views today

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock