Αλ. Τσίπρας: Ο Κ. Μητσοτάκης εξαπάτησε τους συνταξιούχους

Συνάντηση με το Προεδρείο του Ενιαίου Δικτύου Συνταξιούχων, είχε νωρίτερα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου.

Αλ. Τσίπρας: Ο Κ. Μητσοτάκης εξαπάτησε τους συνταξιούχους

Ο Αλέξης Τσίπρας, εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον πρωθυπουργό: «Εμείς, είπε ο κύριος Τσίπρας γνωρίζουμε ότι θα κληθούμε και πάλι να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα και θα υπάρχει δυνατότητα με στοχευμένες παρεμβάσεις να δοθεί προτεραιότητα στην κοινωνία».

Ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι έπαιξε «άσχημο πολιτικό παιχνίδι στους συνταξιούχους και ότι τους εξαπάτησε», όπως είπε. «Ο κύριος Μητσοτάκης έλεγε ψίχουλα το ένα δισεκατομμύριο της δέκατης τρίτης σύνταξης που θεσμοθετήσαμε, το κατήργησε κακ το έδωσε στην ιδιωτικοποίηση της ιδιωτικής ασφάλισης», είπε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε:

«’Εχει υφαρπάξει μέχρι σήμερα όπως είπε 3 δισεκατομμύρια από τους συνταξιούχους και έρχεται τώρα και τους δίνει 138 εκατομμύρια αλλά μόνο στο 27% από αυτούς αν αυτό όπως είπε ο κύριος Τσίπρας δεν είναι μεγάλη εξαπάτηση από τον κύριο Μητσοτάκη προς τους συνταξιούχους τότε τι είναι ανέφερε ο κ Τσίπρας».

Ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για «κοροϊδία που αντίστοιχη δεν έχει δει ο τόπος από τη μεταπολίτευση» και δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «ως κυβέρνηση θα καταργήσει το νόμο για την ιδιωτικοποίηση της επικουρικής ασφάλισης και αυτό το ενάμισι δισεκατομμύριο θα επιστραφεί στους συνταξιούχους που είναι αυτοί οι οποίοι στηρίζουν τους ανθρώπους του μόχθου, που δίνουν καθημερινά ιδιαίτερα αυτές τις εποχές και μεγάλη μάχη με την ακρίβεια».

ΕΡΤ

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro