Όχι στην προσπάθεια αποπροσανατολισμού

Γράφει η Χαρούλα Κοτσάνη

Το «ΠΑΡΑΛΟΓΟ & ΠΑΡΑΔΟΞΟ» που συμβαίνει στα νησιά μας με τις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων έφερε όλους τους υπεύθυνους μπροστά στις ευθύνες τους!

Όχι στην προσπάθεια αποπροσανατολισμού

Οι Δήμαρχοι Ικαρίας και Σάμου αλλά κι ο βουλευτής του Νομού στάθηκαν στις ανάγκες των καιρών και υπερασπίζονται το νησιωτικό λαό μας που αυτή την περίοδο έρχεται αντιμέτωπος με ένα αυξανόμενο κύμα ακρίβειας μη αντέχοντας παραπέρα ακόμα ένα βάρος αυτό των μετακινήσεων αγαθών και ταξιδιωτών στα ακριτικά νησιά μας.

Το θέμα είναι ότι μερικοί συνεχίζουν να εκτίθενται προκαλώντας ερωτήματα για το τι ακριβώς θέλουν να υπερασπιστούν και ποιους τελικά εκπροσωπούν.

Έτσι μετά τις διαμαρτυρίες και τον σάλο που ξεσηκώθηκε στα κοινωνικά δίκτυα αλλά και στο mega, με έκπληξη και απορία παρακολουθούμε μία ανεξήγητη αλλά αγωνιώδη προσπάθεια κάποιων να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, να μετατοπίσουν την οργή και τον θυμό όσων θέλουν αλλά αδυνατούν οικονομικά να επισκεφτούν αυτή την περίοδο την Ικαρία, τους Φούρνους τη Σάμο…

Αναφερόμενοι στο ρεπορτάζ της Ικαριακής ραδιοφωνίας για το παραπάνω θέμα θεωρούμε ότι είναι ελλιπές κι εν πολλοίς αποπροσανατολιστικό. Εξοργίζει το γεγονός εφόσον δεν ρωτήθηκαν κι εκείνοι  που πρωτίστως πλήττονται εξ΄ αιτίας του δυσβάσταχτου οικονομικού κόστους των εισιτηρίων: των ιδιοκτητών μεταφορικών μέσων (φορτηγά), των εμπόρων, των ξενοδόχων και συναφών επαγγελματιών, των συνταξιούχων, των εργαζομένων εν τέλει όλης της τοπικής «Αιγαιοπελαγίτικης» κοινωνίας που δεν μπορεί πλέον να τα βγάλει πέρα, που δεν θα μπορεί να εξασφαλίσει σε λίγο ούτε τα απαραίτητα,  που δεν μπορεί να ζήσει όπως της αξίζει… Το πρόβλημα είναι υπαρκτό, σημερινό και χρειάζεται άμεσα να λυθεί ΤΩΡΑ κι όχι σε ιστορικό χρόνο! Είναι ΑΠΑΙΤΗΣΗ κι όχι απλά αίτηση των νησιωτών μας.

ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΟΙ ΌΠΟΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ!!!

Χαρούλα Κοτσάνη κι όλοι όσοι συμφωνούν (κι είναι πολλοί)!

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.