Ακινητοποιήθηκε τραίνο στα μισά της διαδρομής

Αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγια Θεσσαλονίκη – Δράμα ακινητοποιήθηκε στο Κιλκίς λόγω τεχνικού προβλήματος. Ταλαιπωρία και οργή για τους επιβάτες της Hellenic train, η νέα ονομασία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Ακινητοποιήθηκε τραίνο στα μισά της διαδρομής

Τα προβλήματα παραμένουν για όσους επιλέγουν το σιδηρόδρομο, καθώς είναι ελλιπής η συντήρηση και καθυστερεί η αναβάθμιση του δικτύου, ενώ έχουν «παγώσει» κρίσιμα σιδηροδρομικά έργα, υπάρχει έλλειψη προσωπικού, και οι καθυστερήσεις, ακυρώσεις δρομολογίων συνεχίζονται.

Τελευταίο περιστατικό, όπως μεταδίδει το Infonews24.gr, αποτελεί η αναγκαστική αποβίβαση των επιβατών της αμαξοστοιχίας η οποία εκτελούσε το δρομολόγια από Θεσσαλονίκη προς τη Δράμα, το απόγευμα της Παρασκευής, στο Κιλκίς, λόγω τεχνικού προβλήματος.

Οι επιβάτες ενημερώθηκαν πως θα πρέπει να κατέβουν από τα βαγόνια του τραίνου και να μετεπιβιβαστούν σε λεωφορεία, προκειμένου να φτάσουν στον προορισμό τους.

Ωστόσο, όπως επισημαίνει επιβάτης του τρένου, στο infonews24.gr, «είναι άγνωστο το πότε θα έρθει το λεωφορείο, δεν θα μας έχει ενημερώσει κάνεις και η ταλαιπωρία είναι μεγάλη».

Ο ίδιος τονίζει πως συχνά παίρνει αυτό το τραίνο για να κάνει το συγκεκριμένο δρομολόγιο και κάθε φορά παρουσιάζει προβλήματα. «Είτε κάνει 3 και 4 ώρες για να φτάσει στη Ροδόπολη είτε διακόπτεται και έρχεται λεωφορείο για να συνεχιστεί το ταξίδι».

Πληροφορίες από την Αυγή

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading