Η συνέχεια του παραδόξου της Χίου

Είχαμε αναφερθεί στο παράδοξο της Χίου πρώτη φορά με αφορμή μια ανακοίνωση του ΚΚΕ στις 18 Απριλίου του 2022. Παρόλες τις ανιτδράσεις και κάποιες υστεροβουλίες περί μεταφορικού ισοδύναμου και καρτών Bonus της εταιρείας του Blue star Mykonos η κατάσταση παραμένει ίδια.

Η συνέχεια του παραδόξου της Χίου

Είναι πιο φθηνό να πας στη Χίο παρά στην Ικαρία. Όπως βέβαια τονίσαμε και τότε η ονομασία παράδοξο της Χίου δεν έχει να κάνει με τους Χιώτες, που προφανώς και δεν έχουμε κάποια διαφορά μαζί τους, αλλά έχει να κάνει με την εταιρεία, την λογική και την μη διεκδικισμότητα από τους αρμόδιους, που μπορεί να μην τους κατονομάζω αλλά ξέρουμε ποιοί είναι. Είναι αυτοί που μας είπαν ότι ένας δρόμος δεν μπορεί να γίνει γιατί τον σταματάει το δασαρχείο, τη στιγμή μάλιστα που σε αυτόν τον δρόμο όχι μόνο δεν υπάρχει δάσος, αλλά ούτε και δέντρα. Είναι αυτοί που δεν έχουν βγάλει καμία ανακοίνωση για τον θάνατο του νεαρού συμπατριώτη μας και δεν εχουν διεκδικίσει καμία μπλε σημαία.

Οι τιμές στο τότε άρθρο ήταν για το εισιτήριο μεταξύ Αθήνας και Σύρου τα 45,50€. Για το εισιτήριο μεταξύ Αθήνας και Μυκόνου ήταν τα 51€. Για το εισιτήριο μεταξύ Αθήνας και Ευδήλου ήταν τα 64€. Για το εισιτήριο μεταξύ Αθήνας και Σάμου (βαθύ) ήταν τα 73,50€ και μεταξύ Αθήνας και Χίου ήταν τα 43€.

Οι τιμές σήμερα (23 Αυγούστου προσπαθήσαμε να κελίσουμε εισιτήριο) είναι για μεταξύ Αθήνας και Σύρου τα 45,50€, Αθήνας και Μυκόνου 52€, Αθήνας και Ικαρίας 58,50€, Αθήνας και Σάμου τα 74,00€ και Αθήνας- Χίου 48,00€. Οπώς καταλαβαίνετε τίποτα δεν έχει αλλάξει από τον Απρίλιο που αναδείξαμε το θέμα και βγήκε και σε αρκετά ΜΜΕ-τηλεοράσεις, εφημερίδες κ.τ.λ. Δεν φταίει όμως μόνο η κυβέρνηση, φταίνε και αυτοί που δεν διεκδικούν τίποτε για αυτό τον τόπο και όταν τα βρίσκουν δύσκολα κάνουν μια επιστολή για να δείξουν ότι ενδιαφέρονται ή κάνουν μια δήλωση που τα ρίχνουν κάπου αλλού.

Εμείς θα συνεχίσουμε και αυτές τις ενημερώσεις θα τις ξανακάνουμε, διότι αυτή είναι η δουλειά μας.

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock